News Flash:

Fulgy, fiul Clejanilor vrea sa fie asistentul Mirei Vaida la Acces Direct si deja si-a impus primele pretentii

14 Septembrie 2021
1028 Vizualizari | 0 Comentarii
Fulgy Vaida

Acces Direct tocmai ce si-a deschis portile pentru un nou sezon la fel de intens si de plin de cazuri misterioase precum si celalalte. Nu se stie daca Mirela Vaida este un coleg dificil, dar cert este ca nu prea a avut noroc la asistente. Dupa ce a plecat Iuliana Luciu, locul ei a fost luat de Emily Burghelea. Nici Emily nu a stat prea mult, iar dupa plecarea ei, Vaida a facut echipa cu Cosmina Adam.

Mirela Vaida a preluat carma emisiunii Acces Direct de una singura si este in cautare de asistenta care sa ii fie alaturi in cele 2 ore si jumatate de emisie. Prezentatoarea a facut anuntul in direct pentru a se asigura ca ajunge la cat mai multa lume si se pare ca scopul a fost atins. Una dintre persoanele care s-au aratat interesante sa ocupe locul langa Mirela Vaida a fost chiar Fulgy, fiul Clejanilor. Acesta si-a manifestat pe Instagram dorinta de a face parte din echipa Acces Direct si a postat un mesaj care spera ca va ajunge la Mirela.

”Sarut-mana doamna Mirela Vaida. Am vazut ca dumneavoastra cautati si emisiunea dumneavoastra asistent. Ma intrebam daca… de ce nu as fi eu asistentul dumneavoastra si sper ca nu va suparati ca va pun conditii si chemati numai oameni care vin fara bani acolo la voi. Va pup”, a spus Fulgy pe Instastory.

Internautii sunt de parere ca Fulgy doar glumeste si ca face asta pentru a fi din nou in atentia publicului. Fanii emisiunii sunt de parere ca acesta nu ar avea niciun motiv sa isi doreasca rolul de asistent chiar in emisiunea in care s-a dezbatut in trecut foarte mult subiectul legat de comportamentul lui.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005942 (s)