News Flash:

Reușită extraordinară

Farul Constanța este campioana României la fotbal

22 Mai 2023
317 Vizualizari | 0 Comentarii


Farul Constanța a devenit campioana României la fotbal după un meci incredibil. FCSB a condus cu 2-0, dar echipa condusă de Gică Hagi a reușit să întoarcă rezultatul și să câștige cu scorul de 3-2. Prin această victorie, Farul va participa în preliminariile Champions League.

În minutul 85, Farul a preluat conducerea meciului și, în acel moment, a devenit campioană după golul marcat de Munteanu în poarta celor de la FCSB.

În minutul 77, Borza a fost înlocuit, fiind accidentat, și a intrat în locul său Vlad Morar.

În minutul 72, Mateus Santos a șutat peste poartă din centrul careului.

În minutul 64, Nedelcu a fost înlocuit cu Boli în echipa Farului.

În minutul 61, Nedelcu de la Farul a primit un cartonaș galben de la arbitru Radu Petrescu.

În minutul 58, Farul a reușit să egaleze la 2-2 după ce Tudor Băluță a marcat cu o lovitură de cap, după centrarea lui Carlo Casap.

În minutul 56, au avut loc două schimbări la echipa Farul Constanța. Grameni a fost înlocuit cu Casap, iar Mazilu a fost înlocuit cu Sali.

În minutul 51, FCSB a avut o ocazie de gol, dar șutul lui Cordea de la marginea careului a fost reținut de Aioani, portarul Farului.

În minutul 46, a început repriza a doua, iar la FCSB au fost făcute două schimbări. Joonas Tamm a fost înlocuit cu Iulian Cristea, iar Octavian Popescu a fost înlocuit cu Andrei Cordea.

În minutul 45, s-a încheiat prima repriză a meciului dintre Farul Constanța și FCSB, scorul fiind 1-2 în favoarea FCSB-ului.

În minutul 42, Farul a marcat și scorul s-a schimbat în 1-2 în favoarea Farului, după golul marcat de Mateus Santos cu o lovitură de cap, în urma unei ieșiri greșite a portarului Ștefan Târnovanu.

În minutul 40, Compagno de la Farul a primit mingea în careu, a pivotat și a șutat către colțul scurt al porții, dar mingea a lovit bara.

În minutul 35, Octavian Popescu de la FCSB a șutat de la marginea careului, înspre centrul porții, fără emoții pentru Aioani, portarul Farului.

În minutul 30, Joonas Tamm de la FCSB a primit un cartonaș galben pentru un fault asupra lui Mateus Santos.

În minutul 29, Adrian Mazilu a centrat pentru Louis Munteanu, care nu a reușit să șuteze dintr-o poziție ideală.

În minutul 22, Mateus Santos de la Farul a pătruns în careu, fiind talonat de Risto Radunovic, și a șutat în plasa laterală a porții.

În minutul 17, FCSB a marcat al doilea gol prin golul marcat de Compagno, din pasa lui Florinel Coman.

În minutul 9, FCSB a deschis scorul prin golul marcat de Adrian Șut cu o execuție de la 20 de metri de poartă.

Farul și FCSB s-au întâlnit în această seară la ora 21:00, meciul fiind transmis în direct la Digi Sport 1. În cazul unei victorii a gazdelor, Farul Constanța ar fi devenit campioana SuperLigii în sezonul 2022-2023. Gică Hagi nu a putut conta pe Mihai Popescu, care a fost accidentat, și pe Denis Alibec, care a fost suspendat. Cu toate acestea, Ionuț Larie și Tudor Băluță, care aveau probleme medicale, au fost recuperați și au fost titulari.

Echipa Farului pentru meciul cu FCSB a fost următoarea: Aioani - Kiki, Larie, Artean, Borza - Băluță, Nedelcu, Grameni - Mazilu, Munteanu, Mateus Santos. Rezerve: Buzbuchi - Sîrb, Boli, Doukoure, Casap, N. Popescu, Morar, Sali, Cojocaru.

FCSB a avut o singură absență, cea a lui Malcom Edjouma. Andrea Compagno s-a recuperat complet și a fost titular. Față de echipa de start de la ultimul meci cu CFR, a fost o modificare: Octavian Popescu l-a înlocuit pe Andrei Cordea în flancul drept al atacului.

Echipa FCSB pentru meciul cu Farul a fost următoarea: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Ov. Popescu, Șut, Olaru - Oct. Popescu, A. Compagno, Coman. Rezerve: Vlad - Miculescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, A. Cordea.

Dacă Farul învinge FCSB, va fi campioana SuperLigii ediția 2022-2023. În caz contrar, titlul se va decide în ultima rundă, când Farul va juca împotriva CFR-ului la Cluj, iar FCSB va primi vizita Rapidului pe Arena Națională.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004845 (s)