News Flash:

S-a retras

Rafael Nadal a anunţat joi că nu va participa la următoarea ediţie de la Roland Garros

19 Mai 2023
342 Vizualizari | 0 Comentarii


Jucătorul de tenis Rafael Nadal a anunțat joi că nu va lua parte la următoarea ediție a turneului Roland Garros, care va avea loc între 22 mai și 11 iunie, potrivit informațiilor furnizate de EFE. Se amintește că Nadal a câștigat acest turneu de 14 ori.

Rafael Nadal a mai adăugat că intenționează ca anul viitor să fie ultimul său ca jucător profesionist.

“Ar putea fi un obiectiv să încerc să ajung la sfârşitul anului şi să pot să joc în Cupa Davis. Şi să încerc să abordez anul viitor cu nişte garanţii. Cred că va fi ultimul meu an”, a precizat Nadal la sediul academiei sale din Manacor.


“Dacă voi continua să joc chiar acum, nu cred că voi putea s-o fac anul viitor. Nu merg la Roland Garros, nu voi juca lunile acestea, iar intenţia mea este ca anul viitor să fie ultimul. Să pot să joc la turneele la care vreau, ca să-mi iau rămas bun de la cei care m-au marcat", a mai spus el.


La vârsta de 36 de ani, Nadal a suferit o accidentare la psoas (mușchiul flexor al șoldului) în turul al doilea al Australian Open, pe 18 ianuarie, când a fost învins în trei seturi de către americanul Mackenzie McDonald.

După aceasta, campionul spaniol nu a mai participat la nicio competiție oficială, pierzând în special turneele de categorie Masters 1.000 de la Monte Carlo, Madrid și Roma, care se desfășoară pe suprafața sa preferată, zgura.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004777 (s)