News Flash:

Vești bune pentru motocicliști

Se deschide Transylvania Moto Academy Cluj, un poligon dedicat motocicliștilor

10 Mai 2023
441 Vizualizari | 0 Comentarii


Venim cu vești bune pentru pasionații de motociclete care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de conducere și să se simtă mai siguri și mai încrezători pe șosele. În curând, Transylvania Moto Academy, cel mai nou poligon dedicat motocicliștilor, va fi deschis în data de 13 mai. Această deschidere oferă clujenilor o oportunitate unică de a întâlni o comunitate pasionată de motociclism și de a experimenta cele mai noi și avansate tehnologii și tehnici de conducere a motocicletelor.

Participanții la Transylvania Moto Academy vor beneficia de o pregătire completă pentru diverse condiții de conducere, vor învăța abilități avansate de frânare și evitare a obstacolelor, vor îmbunătăți capacitatea de evaluare a propriilor abilități și de luare a deciziilor rapide în situații critice, precum și vor câștiga încredere și confort în timpul conducerii.

Toate aceste beneficii au un obiectiv comun, și anume prevenirea accidentelor cu motociclete, care au fost destul de frecvente în România în ultimii ani. În data de 13 mai, la Centrul Agro Transilvania Cluj SA din Dezmir, clujenii vor avea posibilitatea să participe la un eveniment grandios de deschidere al noii Transylvania Moto Academy. Invitatul special al evenimentului va fi nimeni altul decât celebrul Ferry Fodor, campion național în Rally Raid, clasa Moto Pro. Acest campion va împărtăși cu publicul unele dintre secretele și trucurile sale de conducere.

„Suntem încântați să vă anunțăm că vom avea un invitat special, Ferry Fodor, campion național Rally Raid, clasa Moto Pro. Ferry va fi prezent la evenimentul nostru și va fi disponibil pentru a împărtăși cu voi unele dintre secretele și trucurile sale de conducere avansată fiind atestat ca instructor în condus defensiv de cea mai prestigioasă școală de profil din Marea Britanie”, au declarat cei de la Transylvania Moto Academy pentru Știri de Cluj.


Transylvania Moto Academy oferă o experiență de învățare plină de distracție și relaxare, într-un mediu în care întâlniți oameni pasionați de motociclism și aveți oportunități de a socializa cu alți motocicliști experimentați. Cu toate acestea, siguranța este o prioritate majoră, iar la evenimentul de deschidere a poligonului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj va fi prezent pentru a asigura măsuri de siguranță adecvate.

Evenimentul va beneficia de prezența reprezentanților SMURD și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, care vor oferi un curs special de prim ajutor pentru motocicliști pe durata întregii zile. De asemenea, agenți rutieri pe motociclete din cadrul Poliției Rutiere vor fi prezenți pentru a oferi sfaturi și sprijin în prevenirea accidentelor. În cadrul evenimentului de deschidere a poligonului vor fi prezenți și reprezentanți ai unor branduri de renume, iar participanții trebuie să fie pregătiți pentru șansa de a câștiga premii generoase.

„Pentru a sărbători deschiderea noastră am pregătit o serie de activități captivante. Branduri mari precum BMW Motorrad Grup West Premium, Yamaha, Kawasaki și Benelli vor fi prezente pentru a vă oferi șansa de a testa cele mai noi modele și de a-ți pune abilitățile la încercare pe poligonul nostru și pe șosea”, declară organizatorii. 

„De asemenea, vom oferi și mini-cursuri pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine ce reprezintă Transylvania Moto Academy. Pregătiți-vă pentru concursuri cu premii generoase! Vom avea trei concursuri diferite, cu oportunități de a câștiga produse de calitate pentru motocicliști și alte premii atractive, oferite de partenerii noștrii.

Partenerii noștrii de la MotoMus vor fi prezenți la evenimentul nostru iar  voi puteți câștiga premii deosebite de la ei înscriindu-vă la concursurile noastre”, au precizat cei de la Transylvania Moto Academy. 

Astfel, această ocazie este ideală atât pentru cei care doresc să experimenteze un test-drive, cât și pentru cei care doresc să se informeze mai mult despre universul motociclismului.

„Vă așteptăm la deschiderea Transylvania Moto Academy unde veți avea ocazia să întâlniți o comunitate pasionată de motociclism și de a experimenta cele mai noi și mai avansate tehnologii și tehnici de conducere a motocicletelor. Rezervați-vă locul acum și pregătiți-vă pentru o zi plină de distracție și aventură!

Alături de noi se va afla și BORAMOTO – SHOP, SERVICE & PROFESSIONAL DETAILING, aceștia ocupându-se de întreţinerea motocicletelor noastre. Îi puteți găsi la www.boramoto.ro și, în funcție de abilitățile voastre și dorința de a participa la concurs, puteți beneficia de unul din voucherele oferite de aceștia pentru serviciile lor.

Prietenii noştrii de la D’Jamon ne asigură că vom avea parte de o varietate delicioasă de mâncăruri, cafele aromate și băuturi răcoritoare pe placul tuturor invitațiilor”, au mai precizat organizatorii.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006443 (s)