News Flash:

Bucurie mare!

Dinamo Bucureşti a câștigat meciul contra echipei CSA Steaua Bucureşti

16 Mai 2023
325 Vizualizari | 0 Comentarii


Dinamo București a câștigat în fața CSA Steaua București cu scorul de 3-0 (0-0), luni seara, pe Arena Națională, într-un meci din etapa a noua a fazei play-off a Ligii a II-a de fotbal.

Echipa Dinamo s-a impus prin golurile marcate de Deniz Giafer în minutul 77 și de Lamine Ghezali în minutele 90+4 și 90+9 (dintr-un penalty), păstrând șansele pentru promovarea directă în Superligă.

Dinamo, antrenată de Ovidiu Burcă, a dominat jocul și a avut prima ocazie în minutul 25, când Ahmed Bani a centrat, iar Ghezali a reluat spre poartă, dar portarul David Dincă a respins mingea. Gazdele au mai avut două ocazii în finalul primei reprize: Răzvan Patriche a lovit bara cu o reluare după un corner (minutul 42), iar șutul lui David Irimia (minutul 45) din 7 metri a fost respins tot de Dincă.

La începutul celei de-a doua reprize, jocul a fost întrerupt timp de aproximativ șase minute (minutul 52-58) din cauza fumului produs de torțele și fumigenele aruncate pe teren din partea galeriei echipei Steaua.

Steaua ar fi putut deschide scorul în minutul 74, când bulgarul Ciunciukov a reluat spectaculos cu capul după o centrare a lui Drăghici, dar portarul Dujmovic a apărat.

Dinamo a deschis scorul în minutul 77, când fundașul Deniz Giafer a marcat în poartă mingea respinsă de Dincă după șutul lui Alex Pop. Gazdele au avut o altă ocazie prin Ghezali (minutul 83), care a trimis mingea peste poartă din marginea careului. Dinamo și-a dublat avantajul în minutul 90+4, când De Moura a declanșat un contraatac, iar Ghezali a marcat după o combinație cu Bani. Ghezali a închis tabela (minutul 90+9) dintr-un penalty, obținut după ce Florescu a fost faultat de Adrian Ilie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006616 (s)