News Flash:

Evaziune fiscala in zona Garii de Nord din Timisoara. Firme amendate cu zeci de mii de lei

12 Septembrie 2021
382 Vizualizari | 0 Comentarii
gara de nord

Actiune a politistilor timiseni de la transporturi, intre 6 si 10 septembrie, in zona Garii de Nord din Timisoara. Oamenii legii au verificat daca la societatile comerciale de acolo se respecta codul muncii si au descoperit ca nu se prea folosesc casele de marcat. Au confiscat chiar si niste bani.
 
Actiunea s-a desfasurat in perioada 6-10 septembrie, in zona Garii de Nord din Timisoara, iar la controale au participat politisti de la Sectia Regionala de Transporturi Timisoara.

Oamenii legii au verificat, in principal, daca este respectata legislatia prevazuta de Codul Muncii, insa au descoperit si ca unii comercianti nu prea folosesc casele de marcat electronice.

„In acest sens au fost verificate 6 societati comerciale si aplicate 5 sanctiuni contraventionale, conform Legii nr. 53/2003, Codul Muncii, respectiv O.U.G. nr. 28/1999, privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, in valoare totala de 40.000 de lei. Totodata, au fost ridicati in vedere confiscarii 220 de lei, reprezentand o suma de bani nefiscalizata”, transmit cei de la IPJ Timis.

Controalele, spun oamenii legii, vor continua si in perioada urmatoare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006057 (s)