News Flash:

Drama nestiuta a unei vedete din Romania. Parintii l-au parasit in autobuz cand avea numai doi ani

5 Iulie 2022
589 Vizualizari | 0 Comentarii
abandonat

Catalin Bordea a avut sapte tati dupa ce parintii au decis sa-l abandoneze intr-un autobuz, cand avea doar doi ani. Desi copilaria lui a fost ingrozitor de grea, umorul l-a salvat pe colegul lui Capatos, iar Bordea are acum puterea sa faca haz de necaz de primii sai ani din viata.

„Doru Dumitru Dorel (tatal meu natural), Galau, Stelica, Viorel, Andrei, Andrei. Astia au fost tatii mei, am sapte deocamdata! E posibil sa apara si al 8-lea. De toti s-a despartit din nepotrivire de carcter. Unul a plecat si m-a lasat in autobuz, Galau a orbit, alti doi au fost arestati, unul in Italia, Stelica, el a fost si eliberat.

La ultima nunta nu am fost, mama are colectie de acte de la toate casatoriile, le pastreaza pe toate! M-a facut la 16 ani si bunica a facut-o pe mama tot la 16 ani. Mai nou, m-am trezit ca am si o sora', a povestit Bordea despre casatoriile mamei sale, la „Xtra Night Show' (Antena Stars).

Noroc ca a fost gasit de bunica sa, care s-a urcat in acelasi autobuz, printr-o simpla coincidenta.

„Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut sa auda de mine, a dorit ca mama sa avorteze, dar nu s-a intamplat asta. M-au crescut impreuna pana la 2 ani, cand tata a fugit de-acasa.

Mama l-a gasit si m-a lasat pe mine la el, ca poate isi regaseste instinctele paterne. N-a fost asa. El m-a urcat in autobuz, repet, aveam 2 ani, si a coborat. Norocul meu a fost ca s-a urcat bunica mea la una dintre statii si m-a gasit. Altfel, cine stie unde ajungeam', a mai povestit Bordea, in urma cu ceva timp, la „Un show pacatos'.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1418 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005467 (s)