News Flash:

Toată lumea îl cunoaște pe Dan Diaconescu, dar puțini știu cine este fiica sa. Luptă pentru premiul Nobel

5 Iulie 2022
483 Vizualizari | 0 Comentarii
292021976 625053182318904 4634853629262520843 n

Dan Diaconescu este una dintre cele mai cunoscute prezente masculine de la noi din țară. Fostul om de televiziune încă se bucură de mare notorietate, chiar dacă a dispărut de ceva timp din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, putini știu cine ești fiica lui, de care este foarte mândră.

Fiica lui Diaconescu, olimpică națională

Toată lumea îl cunoaște pe Dan Diaconescu, tăticul OTV-ului, dar putini ii știu familia. Fostul prezentator are o fiică de 16 ani, care îl face mândru pe zi ce trece. Dona este elevă la Liceul „Gheorghe Lazăr” din Capitală și vrea să devină medic sau cercetător. Cert este că are planuri mari și tatăl ei o susține necondiționat.

Mai mult, adolescenta este deja olimpică pe țară la biologie. Datorită acestor reușite, ea va intra la Facultatea de Medicină fără a mai susține vreun examen, având in vedere legislația de la noi din țară. Are planuri mărețe pentru viitor și chiar își dorește cu orice preț să obțină ‘Premiul Nobel’ în Medicină.

Dona are deja un loc de muncă la o mica televiziune. Acesta se ocupă cu realizarea unor podcast-uri despre criptomonede, semn că ii calcă pe urme tatălui ei.

Ce mai face Dan Diaconescu

Dan Diaconescu a dispărut din lumina reflectoarelor după ce a ajuns in închisoare și de atunci nu a mai revenit prea mult in atenția publicului. Se pare, însă, că nu sta deloc degeaba de când este liber și face multe lucruri care îi aduc o mulțime de bani in cont.

Mai exact, Dan Diaconescu lansează CryptOTV, prima televiziune din lume dedicată exclusiv criptomonedelor. Își va deschide afacerea in Emirate, unde merge foarte des în ultima perioadă. Locația aleasă este una potrivită, având in vedere că este foarte pasionată de domeniul Crypto.

Totuși, Dan Negru nu va aparea curând pe micile ecrane. Mai exact, el are interdicție să facă declarații în presă sau să apară la televizor până în anul 2025 după ce a fost condamnat, în 2015 de instanțele din România.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004880 (s)