News Flash:

Mihai Traistariu nici nu vrea sa auda de „Asia Express” sau „Survivor”. De ce a refuzat artistul propunerile de mii de euro

5 Iulie 2022
348 Vizualizari | 0 Comentarii
Traistariu

Mihai Traistariu este unul dintre cei mai apreciati cantareti din Romania. Artistul nu a mai participat la un reality show de mai bine de sapte ani. Cu toate astea, Mihai a primit oferta de la participa la Survivor Romania si Asia Express. Cantaretul a refuzat ambele proiecte si a explicat ca dupa ce a participat la  „Sunt celebru, scoate-ma de aici' a realizat ca nu este facut pentru o astfel de experienta.

„Eu am mai refuzat formate asemanatoare pentru ca mi-am dat seama ca nu prea sunt facut pentru efort fizic. Am fugit de ele, am ales alte formate cu cantat, dar cu probe mi se pare greu. La amandoua m-au sunat (n.r. Survivor si Asia Express) si am zis ca nu mai vreau. Indiferent de suma, mi se pare greu si am zis ca nu', a declarat Traistariu pentru ego.ro.

Mihai Traistariu a participat in urma cu 7 ani, la show-ul „Sunt celebru, scoate-ma de aici'. Dupa aceasta experienta, artistul nu si-a mai dorit sa aiba parte de astfel de experiente. Cantaretul a povestit ca nu probele au fost extrem de grele, iar lipsa mancarii l-a afectat foarte tare.

„Concurentii care sunt alesi sigur au mai fost la formate asemanatoare. Ce sa le zic, sa fie dornici de aventura, sa fie pregatiti pentru ce este mai greu. Cam atat. Probele in sine sunt grele, eu m-am cerut singur acasa dupa 10 zile, nu mai puteam. Nu aveam mancare, asta este cea mai groaznica parte. Am luptat ca sa castigam mancare, aveam o lingura de orez pe zi si o lingura de fasole. Trebuia sa supravietuim. Daca castigam probele zilnice, mai primeam o pruna, un catel de usturoi, dar ceva simbolic. Ne tineau infometati ca sa ne doara capul, sa ne suparam, sa ne certam', a povestit cantaretul.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005113 (s)