News Flash:

Directorii de scoli pot decide cand se trece in online. Inspectoratele scolare judetene aproba

11 Octombrie 2021
404 Vizualizari | 0 Comentarii
elevi

Inspectoratele scolare judetene vor aproba solicitarile venite din partea scolilor de a trece in online, a anuntat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Anuntul a fost facut dupa o videoconferinta cu toate inspectoratele scolare judetene.
 
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca inspectoratele scolare judetene vor aproba toate solicitarile venite din partea conducerilor scolilor de a trece in online, formulate in baza ordinului comun ministerul Sanatatii – ministerul Educatiei, afirmand ca exista diferente intre scoli si directorii nu trebuie sa astepte o decizie centralizata, scrie hotnews.ro.

Videoconferinta cu toate inspectoratele scolare judetene a fost tinuta dupa ce reprezentantii parintilor si elevilor au solicitat ca scolile sa poata decide trecerea in online, acolo unde rata de infectare cu Covid-19 este peste 6 la mia de locuitori.

„Tocmai ce am incheiat o videoconferinta cu toate inspectoratele scolare judetene. Intelegand ingrijorarile legitime ale parintilor, elevilor, cat si din partea colegilor cadrelor didactice, ordinul comun prevede toate situatiile posibile. Sunt 17.632 scoli in Romania, avem doua reguli generale de baza care au fost usor intelese – la aparitia unei imbolnaviri in clasa, se suspenda activitatea la nivelul clasei. A doua – la suspendarea a cel putin jumatate din numarul claselor din scoala se suspenda activitatea fizica la nivelul intregii scoli. (…) Solicitarea se face catre inspectorat, am luat legatura cu toate isj si inspectoratele vor aproba aceste solicitari indiferent de numarul solicitarilor”, a declarat ministrul Sorin Cimpeanu, citat de hotnews.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1416 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006319 (s)