News Flash:

Aquatim deschide santiere pe aproape 100 de strazi din Timisoara, pana in 2023 care se vor corela cu cele ale Colterm

7 Octombrie 2021
472 Vizualizari | 0 Comentarii
Aquatim

Pana in toamna lui 2023, Timisoara se va umple de alte mici santiere. Incepe si proiectul de reabilitare a retelelor de apa si de canalizare pe 92 de strazi din oras. Primaria coreleaza lucrarile cu cele pentru sistemul de termoficare, „tocmai ca sa nu spargem de doua ori o strada”.
 
Proiectul Aquatim presupune santiere pe 92 de strazi din Timisoara, pentru reabilitarea si extinderea de retele de apa si canalizare in zona de nord si de sud a orasului. Retelele de apa si de canalizare au fost impartite in sase loturi, iar contractele, doua la numar, pentru cinci dintre ele, au fost semnate joi, 7 octombrie. 

„Aceste retele de apa si canalizare au fost impartite in sase loturi, cinci le-am semnat astazi (joi – n.r.), iar unul este in procedura de licitatie. E vorba de vreo 92 de strazi in municipiul Timisoara si nu-i putin lucru. Suntem bucurosi intotdeauna cand semnam, dupa urmeaza perioada cea mai grea, cand trebuie sa lucram in oras. E dificil sa lucram pe atatea strazi, deci va urma probabil si un disconfort pe strazile respective, dar beneficiile sunt foarte mari pentru ca dupa aceste investitii speram ca sistemul de alimentare cu apa sa functioneze mai bine, sistemul de canalizare sa functioneze mai bine (…)”, a spus Ilie Vlaicu, director Aquatim.

Contractul „Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord” presupune lucrari pe 44 de strazi din zona de nord a orasului si este impartit in trei loturi, dupa cum urmeaza:

Lotul 1, semnat cu asocierea Constructii Erbasu – Cons Electrificarea Instal, in valoare de 26.036.325,27 lei, pentru reabilitarea si extinderea a peste 9 km de retele de apa si canalizare, pe 8 strazi;
Lotul 2, semnat de asemenea cu asocierea Constructii Erbasu – Cons Electrificare Instal, in valoare de 15.029.721,70 lei, pentru reabilitarea si extinderea a circa 10 km de retele de apa si canalizare, pe 11 strazi;
Lotul 3, semnat cu Asocierea Tubular Tehno Sistem – Termopro Edil, in valoare de 22.304.410,39 lei, pentru reabilitarea si extinderea a peste 16 km de retele de apa si canalizare, pe 25 de strazi.
Durata contractului, pentru toate cele trei loturi, este de doi ani perioada de executie, urmati de 60 de luni perioada de garantie.

Contractul „Executie retele de apa si canalizare Timisoara Sud” presupune lucrari pe 48 de strazi din zona de sud a orasului si este impartit in trei loturi. Unul se afla in faza de licitatie, iar pentru celelalte doua au fost semnate actele joi, 7 octombrie:

Lotul 2, semnat cu Asocierea Romtim Instal – Euskadi, in valoare de 24.589.369,27 lei, pentru reabilitarea si extinderea a peste 9 km de retele de apa si canalizare, pe 19 strazi;
Lotul 3, semnat cu Asocierea Tubular Tehno Sistem – Termopro Edil, in valoare de 28.091.481,54 lei, pentru reabilitarea si extinderea a peste 8 km de retele de apa si canalizare, pe 10 strazi.
Si in acest caz, durata contractului este de doi ani perioada de executie, pentru toate cele trei loturi, urmati de 60 de luni perioada de garantie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005061 (s)