News Flash:

Director al CJAS Timis a ramas tot prof.univ.dr. Victor Dumitrascu

29 Iulie 2021
930 Vizualizari | 0 Comentarii
victor dumitrascu

Victor Dumitrascu ramane director interimar al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Timis, dupa ce la concursul organizat la Bucuresti, singurul candidat la sefia acestei institutii nu a obtinut baremul de 70 de puncte. Lucru interesant, acest candidat nu este din Timisoara, ci din Salaj, fiind si membru USR PLUS.

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) a organizat un nou concurs pentru ocuparea functiilor de directori ai caselor judetene. Este al treilea concurs organizat in ultimele luni, iar de aceasta data doar doi dintre cei 18 candidati inscrisi au promovat concursul. Potrivit portalului Economedia, cele doua case judetene care vor avea un nou director general prin concurs sunt Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Bacau si Casa Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti (OPSNAJ).

De aceasta data a participat un candidat si pentru sefia Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Timis, dupa ce la primele doua concursuri nu a participat nimeni. Acesta a obtinut 68,35 de puncte, fiind foarte aproape de a obtine baremul de 70 de puncte. Ceea ce este insa interesant e ca acest candidat nu este din Timisoara, ci din Salaj, potrivit unor surse. De asemenea, ar fi membru USR PLUS, partid care l-a propus si pe actualul sef al CNAS, Adrian Gheorghe. Dar se pare ca acest lucru nu l-a ajutat foarte mult, o dovada ca acest concurs a fost “pe bune”.

La primul concurs organizat de CNAS in luna mai, doar 5 dintre cei 33 de candidati inscrisi si prezenti au fost declarati admisi. La cel de-al doilea concurs, organizat in luna iunie, au promovat doar 13 din cei 47 candidati. In perioad imediat urmatoare va fi organizat un nou concurs pentru functiile de sefi ai acestor case de sanatate.

Sefii Caselor de Sanatate gestioneaza in acest an un uget imens, de aproximativ 45 de miliarde de lei, bani pe care ii impart spitalelor, medicilor si firmelor care activeaza in domeniul medical.

CJAS Timis este condusa de patru ani, mai exact din 22 mai 2017, de Victor Dumitrascu. Acesta a mai detinut functia respectiva de doua ori: in perioada 6 aprilie 2009 – 14 decemrie 2009 si 20 august 2012 – 29 septembrie 2015.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006954 (s)