News Flash:

A inceput demolarea garajelor de pe strada Martir Elena Nicoara din Timisoara

28 Iulie 2021
447 Vizualizari | 0 Comentarii
demolari

Consilierul loca Roxana Iliescu de la Pro Romania facea in ianuarie 2021 prima interpelare in sedinta CLT pe tema demolarii garajelor si realizarea de locuri de parcare pe strada Martir Elena Nicoara (fosta Pepinierei). 

Proiectul, care stagna de cativa ani, a fost, in sfarsit, deblocat.

„Am reusit! A inceput demolarea celor 26 de garaje din str. Martir Elena Nicoara si in scurt timp se vor amenaja locuri de parcare civilizate! Am facut tot ce mi-a stat in putere, in calitate de consilier local, in vederea deblocarii proiectului care stagna de aproximativ trei ani. Cu alte cuvinte, intalniri si zeci de telefoane in cele aproximativ sase luni de cand m-am implicat (i-am innebunit de cap pe toti)”, a transmis consilierul local Roxana Iliescu de la Pro Romania. 

Aceasta a explicat ce demersuri a facut: intalniri avute cu cei doi viceprimari; cu Mihai Boncea, director la Patrimoniu Vest in Primaria Timisoara; cu Simona Balan director interimar al Directiei Cladiri, Terenuri si Dotari Diverse I Est si Otilia Sarca, sef Birou Garaje; studiu pe litigiul din instanta dintre primarie si cei care au refuzat sa elibereze si sa-si desfiinteze garajele si intalniri cu functionarii din Directia Juridica si din Directia Cladiri, Terenuri si Dotari Diverse, pentru inceperea demersurilor privind executarea silita; discutii cu executorul judecatoresc implicat in executarea silita a celor care nu s-au conformat cu eliberarea terenului pe care si-au ridicat garajele; telefoane celor de la Colterm (care sunt contractati in vederea demolarii celor 26 de garaje), pentru a grabi efectuarea devizului de lucrari si interpelari in plenul sedintelor de consiliu.

 „Scriu toate acestea pentru a arata ca povestea aceea spusa de politicieni – „sunt in opozitie, nu am parghii, nu pot sa fac nimic” – e doar o scuza pentru a-si masca neputinta. Nu-i mai credeti pe politicieni fie ei in opozitie, sau mai mult, la putere, cand va spun ca nu se poate! Ii multumesc domnului Gheorghe Bodeanu, timisoreanul care locuieste in zona vizata de proiect, care mi-a pus la dispozitie o serie de informatii si care s-a straduit, folosindu-si propriile parghii legale, ca acest proiect sa reinceapa si sa fie finalizat”, a transmis Roxana Iliescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008496 (s)