News Flash:

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara, la final de an: buget record pentru intretinerea drumurilor

30 Decembrie 2021
358 Vizualizari | 0 Comentarii
drum in lucru

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara incheie anul 2021 cu ceea ce reprezentantii institutiei numesc „realizari notabile”. In 2021, DRDP a alocat o suma record pentru lucrarile de intretinere a drumurilor administrate.
 
 
Anul acesta a fost un succes pentru DRDP Timisoara. Pe partea de intretinere a avut un buget de peste 180 de milioane de lei, cel mai mare din ultimii zece ani.

„Anul 2021 se incheie, pentru Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara, cu cateva puncte de referinta importante. Institutia a realizat, in acest an, cel mai mare buget pe partea de intretinere din ultimii 10 ani, adica peste 181 milioane de lei, raportat la un maxim din anii precedenti care nu a depasit 130 milioane lei, si a realizat cel mai mare numar de km de lucrari de intretinere periodica din istoria DRDP Timisoara, in total 364 km echivalenti. Defalcat, vorbim despre 114 km de tratamente bituminoase, 157 km de straturi bituminoase foarte subtiri, 93 km covoare asfaltice”, noteaza reprezentantii DRDP Timisoara.

In plus, cei de la DRDP amintesc si de mobilizarea pentru refacerea celor 15 km intre Margina si Holdea, fluidizarea traficului de la urcarea pe A1 din localitatea Margina, de realizarea a peste 67.000 mp de lucrari de reciclare in situ si lucrari intre Carpinis – Deta, unde s-au asfaltat si reparat peste 30 de km, urmand ca in 2022 sa fie finalizat intregul traseu.

„Toate acestea au fost realizate printr-o implicare colectiva, prin insistenta si persistenta, dar si cu concursul tuturor celor implicati (colegi, constructori, colaboratori, autoritati). Ii asiguram pe utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi din aria de activitate a DRDP Timisoara ca vom continua si in anii urmatori sa luam toate masurile pentru ca starea acestor artere sa fie cat mai buna si sa ofere conditii de siguranta in trafic”, mai spun cei de la DRDP Timisoara la final de an.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara isi desfasoara activitatea in partea de vest a tarii, pe raza judetelor Alba, Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis, administrand o retea de drumuri nationale de peste 2.000 de km, peste 240 de km fiind autostrazi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1096 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004636 (s)