News Flash:

Aquatim a receptionat lucrari de peste 2,7 milioane de euro in 2021. Muzeul Apei, 65% finalizat

29 Decembrie 2021
329 Vizualizari | 0 Comentarii
Aquatim

In 2021, Aquatim a receptionat lucrari de peste 2,7 milioane de euro, iar in curs de receptie sunt altele in valoare de 2,4 milioane de euro, care includ o instalatie de deshidratare a namolului la statia de epurare din Timisoara, precum si extinderi de retele si reparatii in Timisoara si in judet. Printre lucrarile finalizate in 2022 se numara si amenajarea Muzeului Apei.
 
 
„In anul 2021 s-au semnat 21 de contracte de lucrari, atat pentru extinderea si reabilitarea retelelor de apa si canalizare, cat si pentru proiectarea si executia unor statii de tratare a apei potabile si de epurare a apelor uzate. Contractele de lucrari pentru executia retelelor de apa si canalizare din Timisoara au fost semnate in luna noiembrie, iar valoarea lor cumulata este de peste 28,5 milioane de euro”, au transmis reprezentantii Aquatim.

Anul acesta contractul de finantare a fost modificat prin „act aditional, in luna noiembrie, iar valoarea sa a crescut de la 180 la 239,5 milioane de euro”.

In 2021, Aquatim a receptionat lucrari realizate din surse proprii in valoare de 13,4 milioane de lei, echivalentul a 2,7 milioane de euro. Este vorba despre „extinderea retelelor de canalizare si apa pe Calea Sagului, intre strada Ovidiu Cotrus si bifurcatia Sag-Parta (7,9 milioane lei), executia conductelor de apa potabila si refulare ape uzate, in zona intersectiei variantei de ocolire Timisoara Sud (630 mii lei), reamplasarea conductei de alimentare cu apa din cartierul Plopi (318 mii lei), precum si mai multe lucrari de modernizare in judet, bransamente si racorduri, aductiuni apa tratata, reparatii statii tratare etc”.

„In curs de receptie sunt lucrari in valoare de 11,9 milioane de lei (n.r. – echivalentul a 2,4 milioane de euro), incluzand o instalatie de deshidratare a namolului la statia de epurare din Timisoara, precum si extinderi de retele si reparatii in Timisoara si in judet.

Sunt in derulare, cu finalizare in 2022, lucrari in valoare de 6,2 milioane lei, printre care amenajarea Muzeului Apei Timisoara (progres fizic actual 65%) si modernizari ale retelelor de apa si canalizare in Timisoara (str. George Ardelean, Johann Wolf, Karoly Kos, Martin Gemeinhardt) si in mai multe localitati din Timis”, mai transmit reprezentantii Aquatim.

In 2022 se doreste si reabilitarea retelei de apa in Timisoara, pe str. Ana Ipatescu, Victor Hugo, Islaz si de canalizare, pe str. Victor Hugo si Islaz.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005271 (s)