News Flash:

Afganul care a ucis un migrant in zona Garii de Nord din Timisoara a fost trimis in judecata

29 Decembrie 2021
353 Vizualizari | 0 Comentarii
politia

Ancheta rapida in cazul afganului care a ucis un conational in zona Garii de Nord din Timisoara si l-a ranit pe un altul. Individul a fost trimis in judecata pentru omor si tentativa de omor. Criminalul a fugit din Romania imediat dupa crima, fiind capturat in vara pe aeroportul din Atena.
 
 
Individul a intrat in atentia politistilor dupa ce, in 19 aprilie, a fost implicat intr-o altercatie, in zona Garii de Nord din Timisoara, izbucnita intre doua grupuri de afgani. In timpul conflictului, acesta a injunghiat mortal un conational, iar pe altul l-a ranit grav.

Un mort si un ranit dupa o incaierare intre migranti, in zona Garii de Nord din Timisoara
 

„Procurorii au retinut ca in data de 19.04.2021, in jurul orei 16, pe b-dul. Republicii din Timisoara, inculpatul ar fi aplicat unui migrant o lovitura cu un cutit in spate, victima suferind o plaga injunghiata toracica penetranta, leziune traumatica grava ce a condus la decesul acesteia, in scurt timp, la spital. In prealabil, in acelasi context, inculpatul ar fi aplicat o lovitura de cutit si unui alt migrant, lovitura soldata cu o plaga injunghiata cu sectionarea muschilor la nivelul hemitoracelui stang posterior”, transmit procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis.

Dupa ce a comis crima, barbatul a reusit sa scape si a fugit din Romania. In iunie a fost insa capturat pe aeroportul din Atena, iar apoi a fost adus in tara, sub escorta.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006126 (s)