News Flash:

Dezbatere publica pentru noul serviciu de parcare al primariei. Timpark, controlat de primar sau viceprimar

23 Noiembrie 2021
347 Vizualizari | 0 Comentarii
timpark

Noul serviciu de parcare al Primariei Timisoara intra in dezbatere publica in aceasta saptamana, la cererea sindicalistilor din institutia de pe C.D. Loga. Ar fi trebuit sa se voteze marti in consiliul local. Propunerea conducerii PMT este ca noul Timpark sa fie controlat de primar sau de viceprimar.
 
 
Va reamintim, Primaria Timisoara propune consiliului local infiintarea noului serviciu pentru administrarea parcarilor – Timpark, care va fi in subordinea Consiliului Local Timisoara, a primarului sau a unuia dintre viceprimari. Noul serviciu va avea 87 de angajati si va prelua Timpark de la Societatea de Drumuri Municipale, urmand sa fie controlat de primar sau de un viceprimar caruia ii pot fi delegate atributiile.

Proiectul urma sa intre la vot marti, dar Sindicatul Liber al Salariatilor din Primaria Timisoara a cerut dezbatere publica. Dupa patania cu organigrama, conducerea PMT a fost de acord cu organizarea acesteia. Dezbaterea publica va avea loc online, prin platforma Zoom, joi, 25 noiembrie, de la ora 16.

„Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul de hotarare supus dezbaterii, cetatenii interesati se pot adresa in scris Directiei Secretariat General – Serviciul Administratie Locala, sau in format electronic, la adresa: camelia.crisan•primariatm.ro, pana la data de 25.11.2021, ora 12”, transmit reprezentantii PMT.

Cei care vor sa participe online la dezbatere trebuie sa anunte la aceeasi adresa de e-mail pana in 25 noiembrie, la ora 12, intentia de participare si trebuie sa transmita si opiniile pe care urmeaza sa le puna in discutie. De asemenea, trebuie sa spuna numele, numarul de telefon si adresa de e-mail pentru transmiterea invitatiei online.

Noul serviciu de parcare din subordinea primariei va functiona sub autoritatea Consiliului Local Timisoara. Va avea 87 de angajati cu salarii cuprinse intre 3.600 (muncitor necalificat) si 13.100 de lei (director).

Conform regulamentului, „primarul conduce si controleaza” noua structura si poate delega atributiile unui viceprimar. 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004809 (s)