News Flash:

Detinut cautat dupa ce a reusit sa evadeze dintr-un punct de lucru al Penitenciarului Timisoara, la Buzias

5 Mai 2022
477 Vizualizari | 0 Comentarii
detinut

Mobilizare generala in randurile politistilor de la penitenciarul Timisoara. Oamenii legii au inchis caile de acces in Buzias dupa ce un detinut a reusit sa evadeze de la un punct de lucru al penitenciarului. UPDATE. La cautari participa si cei de la IPJ Timis, jandarmii, dar si politistii de frontiera.
  
Agentii de penitenciare au descoperit ca detinutul lipseste, miercuri in jurul orei 9.50. Au dat imediat alarma, iar pentru prinderea acestuia au fost organizate grupuri de cautare si au fost blocate caile de acces in Buzias.

Detinutul, un tanar in varsta de 30 de ani, ispasea o pedeapsa de 1 an si 3 luni pentru conducere sub influenta alcoolului. Era incarcerat in regim semideschis si desfasura activitati la punctul de lucru al penitenciarului, la Buzias.

 

UPDATE. La cautari participa si cei de la IPJ Timis, jandarmii, dar si politistii de frontiera
„Miercuri, 04.05.2022, in jurul orei 9.50 s-a constatat ca detinutul Mois Gheorghe Grigore, in varsta de 30 de ani, condamnat definitiv la 1 an, 3 luni de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, clasificat in regim semideschis, a parasit punctul de lucru interior aflat in cadrul sectiei exterioare Buzias.

In vederea capturarii detinutului, au fost dispuse masuri specifice, respectiv: blocarea cailor de acces pe posibilele directii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de cautare formate din personalul unitatii, precum si cooperarea cu Inspectoratul de Politie al Judetului Timis, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Timis, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera”, transmit reprezentantii Penitenciarului Timisoara.

Atunci cand va fi prins detinutul va fi cercetat penal pentru infractiunea de evadare. El risca o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre sase luni si trei ani.

Toti cei care pot oferi informatii cu privire la locatia in care se afla evadatul le pot comunica prin numarul de urgenta 112 sau pot lua legatura cu politistii de la Penitenciarul Timisoara la numerele de telefon: 0256/200030, 0752.090.228.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005449 (s)