News Flash:

Preot si preoteasa gasiti spanzurati in casa parohiala, in Timis

4 Mai 2022
1351 Vizualizari | 0 Comentarii
spanzurati

Descoperire socanta, marti dimineata, in Timis. Preotul din Sculia si sotia lui au fost gasiti spanzurati in casa parohiala a bisericii reformate. Alarma a fost data de un medic stomatolog, la cabinetul caruia era angajata femeia.
 
Cei doi, de 59 si 53 de ani, au fost gasiti, marti dimineata, de un medic stomatolog la cabinetul caruia era angajata femeia, in Gataia. Lucra ca asistenta medicala si doctorul o lua in fiecare dimineata de acasa pentru a merge impreuna la serviciu. Si-a dat seama ca ceva nu este in regula atunci cand a ajuns la Sculia. Femeia nu a raspuns la telefon si nici nu a iesit din casa pentru a pleca spre serviciu.

„Azi, in jurul orei 09:10, politistii orasului Gataia, au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat de 59 de ani si o femeie de 53 de ani, din satul Sculia, au fost gasiti decedati la locuinta de domiciliu. Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca cele sesizate se confirma, cei doi soti fiind gasiti spanzurati intr-o anexa a casei”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Cei doi soti au lasat in urma un bilet de adio in care au explicat ca nu mai suporta problemele din viata si ca sunt depresivi. Politistii au deschis acum, conform procedurii, un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005723 (s)