News Flash:

Cluburile si asociatiile sportive din Timis pot depune proiecte pentru finantare prin CJ. Fond de 1,5 milioane de lei

3 Mai 2022
405 Vizualizari | 0 Comentarii
padel

Consiliul Judetean Timis a dat startul finantarii pentru cluburile private si asociatiile care promoveaza sportul in judet si care au rezultate meritorii la concursurile nationale si internationale. Finantarea alocata de institutie este de 1.500.000 de lei.
 
 
Banii dedicati proiectelor sportive din acest an sunt alocati in cadrul Agendei sportive, program derulat anual de Consiliul Judetean Timis. Cei interesati pot depune proiecte incepand de astazi, 2 mai si pana in ultima zi a lunii. In total, Agenda Sportiva are alocati in 2022 3.700.000 lei, restul sumei de 2.200.000 lei fiind destinati structurilor sportive publice. Apelul in acest caz urmeaza sa fie lansat la o data ulterioara, conform reprezentantilor institutiei.

Cei ce aplica pentru aceste finantari au la baza un regulament si criterii de acordare a sumelor.

„Pentru a primi finantare, proiectele trebuie sa respecte mai multe criterii. De exemplu, acestea trebuie sa fie persoane juridice fara scop patrimonial care desfasoara activitati neeconomice sau care desfasoara activitati economice care nu depasesc 20% din totalul activitatii desfasurate anual, respectiv: cluburi sportive de drept privat infiintate si cu sediul pe raza unitatii administrativ – teritoriale, constituite ca persoane juridice fara scop patrimonial, detinatoare ale certificatului de identitate sportiva; asociatii judetene pe ramuri de sport cu sediul in judetul Timis, afiliate la federatiile sportive corespondente; federatiile sportive nationale pentru programele sportive ce se desfasoara pe raza judetului Timis; Comitetul Olimpic Sportiv Roman pentru programele sportive derulate pentru inalta performanta, ce se desfasoara pe raza judetului Timis”, transmit reprezentantii CJ Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004800 (s)