News Flash:

Pachete cu alimente pentru persoanele defavorizate din Timisoara

3 Mai 2022
504 Vizualizari | 0 Comentarii
pachet UE

Persoanele defavorizate din Timisoara vor primi pachete de alimente prin Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD. Se ofera ulei, zahar, orez, conserve de carne de vita, dar si compot de fructe. Toti beneficiarii trebuie sa prezinte actul de identitate in original.
 
 
Primaria Municipiului Timisoara prin Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara (DASTM) distribuie produsele alimentare, provenite din stocurile de interventie comunitara, catre beneficiarii finali in perioada 16 mai – 29 iunie, de luni pana vineri, intre orele 8 – 16.

Fiecare pachet contine 5 kg de faina alba de grau, 4 kg de malai, doua pungi de paste fainoase, 4 litri de ulei, 2 kg de zahar, 4 kg de orez, cinci conserve de carne de vita, trei conserve de carne de porc, cinci conserve de pateu de ficat de porc, doua conserve de compot de fructe, un gem de fructe si un gem de fructe dietetic.


Topul autoturismelor preferate de romani in 2021
Pot beneficia de aceste produse „a) familiile si persoanele singure carora le este stabilit, prin dispozitie scrisa a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat in baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificarile si completarile ulterioare; b) familiile beneficiare de alocatie pentru sustinerea familiei acordata in baza Legii nr. 277/2010 privind alocatia pentru sustinerea familiei, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare”.

Distribuirea pachetelor cu produse alimentare se va face din locatia situata pe str. Lorena, nr. 35. Toti beneficiarii care ridica produse alimentare trebuie sa prezinte actul de identitate in original.

„Persoanele care fac parte din mai multe dintre categorii beneficiaza de produse alimentare o singura data in cadrul programului anual si pentru o singura categorie de persoane defavorizate careia ii apartin la data distribuirii ajutoarelor”, transmit reprezentantii DASTM.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006167 (s)