News Flash:

Daniel Pavel, mai sincer ca niciodata in fata lui Maruta. Il plateste mai bine PRO TV decat Kanal D?

14 Ianuarie 2022
386 Vizualizari | 0 Comentarii
Daniel Pavel

Anul acesta, mai mult ca niciodata, „Survivor” va fi o competitie plina de surprize. Pe langa faptul ca premiul s-a dublat, cei de la PRO TV nu au uitat nici de restul concurentilor care se inhama in lupta pentru supravietuire din Republica Dominicana. Conform unuia dintre membrii noului sezon, bani saptamanali, de data asta, nu sunt deloc putini, iar cei care vor rezista cat mai mult pana aproape de marea finala, pot pleca acasa cu o mica avere.

Catalin Maruta l-a intrebat pe prezentatorul Survivor Romania, in cadrul unui podcast realizat special pentru PRO TV, daca are salariu mai mare ca realizator al show-ului fenomen decat avea la Kanal D. Putin stiu, dar Dan Cruceru a avut mari probleme de sanatate, cat timp a fost in Republica Dominicana. Potrivit surselor VoceaBanilor.ro, acesta ar fi incasat aprximativ 50.000 de euro pentru prestatia din emisiune si o suma similara ar incasa si Daniel Pavel. Ambii s-au descurcat bine ca si prezentatori, dar actualul moderator pare sa se fi adaptat mult mai bine conditiilor dure din jungla. El a lucrat multi ani in radio si a fost si ofiter de Marina, fiind absolvent al unei facultati prestigioase pe acest profil.

Momentan, Daniel Pavel a ales sa evite acest subiect si a preferat sa vorbeasca despre provocarile concursului. Cei care sunt fani infocati stiu ca nu este deloc usor nici pentru prezentator sa faca fata tensiunilor si stresului din jungla. Cu toate astea, acesti factori sunt destul de importanti atunci cand vine vorba de salariul pe care il incaseaza de la PRO TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005256 (s)