News Flash:

Larisa Udila si sotul ei, implicati intr-un accident rutier in Turcia. „Mi se pare horror”

14 Ianuarie 2022
371 Vizualizari | 0 Comentarii
Larisa si Ogica

Larisa Udila a inceput 2022 cu stangul. Ceea ce avea sa fie o escapada alaturi de sotul ei in Turcia s-a transformat intr-un adevarat cosmar. Larisa si Ogica au fost implicati intr-un accident rutier, iar vedeta nu s-a putut abtine sa nu le povesteasca si fanilor peripetia ei. 

Larisa Udila si sotul ei, Alexandru Ogica au fost implicati intr-un accident rutier in Turcia. Din fericire, cei doi nu au fost raniti, iar starea lor de sanatate este una buna. Larisa Udila a tinut sa le impartaseasca fanilor sai ce a patit in aceasta dupa-amiaza, iar vedeta a fost deranjata de politistii din Turcia deoarece nu se putea intelege cu ei.

''Tot ce ne puteam dori. Am facut accident. Tot ce ne lipsea. Suntem ok, dar mi se pare horror faptul ca turcii nu vorbesc o boaba de engleza. Trei echipaje de politie degeaba'', a scris Larisa Udila pe pagina sa personala de socializare.

Larisa Udila a fost la un pas de catastrofa si cu cateva zile in urma. Atunci, intr-o benzinarie, bruneta a varsat o cana plina cu ceai pe picior si s-a ales cu rani multiple. Larisa a ajuns de urgenta la spital de frica sa nu se intample ceva mai grav.


„Eram foarte racita, am ragusit foarte tare si aproape ca nu puteam sa mai vorbesc deloc, asa ca am decis sa ne oprim la o benzinarie si l-am pus pe sotul meu sa-mi aduca un ceai. La benzinaria respectiva ceaiul era foarte mare, cana foarte plina si nu avea capacul pus deasupra. Si i-am spus sotului meu sa stea putin sa se raceasca ceaiul. El, grabindu-se acasa, a intrat intr-o bordura si norocul meu a fost ca nu am tinut ceaiul deasupra picioarelor, il tineam in partea stanga jos”, a povestit Larisa Udila, in cadrul emisiunii Star News.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006474 (s)