News Flash:

Dana Budeanu, replici dure la adresa jurnalistilor de la Recorder. ”Un reportaj cu doi, trei fatalai”

15 Octombrie 2021
454 Vizualizari | 0 Comentarii
Dana Budeanu

Jurnalistii de la Recorder au dat lovitura cu cel mai recent material al lor. Recorder a luat in vizor Biserica Romana si au filmat cu camera ascunsa mafia din spatele hainelor preotesti, iar videoclipul lor a ajuns viral intr-un timp foarte scurt. Materialul a ajuns si la Dana Budeanu si, asa cum era de asteptat, creatoarea de moda a avut si cateva cuvinte de spus la adresa jurnalistilor.

Dana Budeanu este una dintre cele mai vocale vedete de la noi. Creatoarea de moda nu s-a putut abtine si a simtit nevoie sa publice un mesaj pe Instagram pentru toti cei care o urmaresc. Dana a subliniat mereu faptul ca oamenii inteligenti au mereu capacitatea de a filtra o informatie corecta de o manipulare. De data asta, Danu nu este deloc de acord cu materialul realizat de Recorder si este de parere ca este un reportaj facut pe genunchi care nu reflecta realitatea.

Doamna Budeanu a vrut inca o data sa isi manifeste frustrarea in online, asa ca a postat un mesaj pentru toti cei care ii sunt fani. ”Trebuia sa-l luati si voi pe Jude Law, serial frumos. Nu un nimic de reportaj cu doi, trei fatalai. ”Young pope” a avut buget de 50 de milioane si tot n-a reusit.” Cel mai probabil, Dana Budeanu s-a revoltat pentru ca la finalul reportajului cu situatia medicala din Romania a aparut si vocea ei. Dana este o mare sustinatoare impotriva vaccinarii, iar la finalul videoclipului, vocea ei este folosita fix pentru a arata ca din cauza unor fake news ca cele de promovate de ea s-a ajuns in starea in care sunt acum toate spitalele.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005135 (s)