News Flash:

Zarug a pus-o la zid pe Adriana Trandafir. ”E o forma de manipulare emotionala care mie nu-mi place”

14 Octombrie 2021
489 Vizualizari | 0 Comentarii
Zarug Asia Express

Asia Express este o competitie dura si, oricat de bine s-ar cunoaste concurentii intre ei, la un moment dat intervine spiritul de competitie. Momentul votului pentru ultima sansa este esential in stabilirea stategiilor, iar aseara, spiritele s-au incins mai mult ca niciodata.

Etapa a patra din Asia Express a culminat aseara cu votul de nominalizare pentru ultima sansa. In premiera pentru emisiune, toate echipele au gandit la fel si au decis la comun pe cine trimit in cursa pentru ultima sansa. Desi era de asteptat, Zarug nu si-a exprimat votul pana cand nu l-a argumentat sufiecient de bine. Designerul a ales-o pe Adriana Trandafir, dar, spre deosebire de colegii lui, acesta a spus cu subiect si predicat ce il deranjeaza la adversara lui.

Nu mi-am inceput ziua ca sa inventez o scuza simpatica pentru a nu le trimite la ultima sansa. Este cam a patra oara cand veniti la careu si Adriana are o poveste trista pe care toti o avem. Toti trecem prin aceleasi greutati, nu gasim cazare, ne rupem picioarele, ni se umfla gleznele... In momentul in care incepi un careu punandu-ti probleme la inaintare, cu o lacrima in coltul ochiului, faceti jocul dezechilibrat. Pe multi dintre ei ii faceti sa nu va voteze. E o forma de manipulare emotionala care mie nu imi place. 

Zarug i-a platit aseara Adrianei o polita mai veche. Cei doi au incepu sa isi arunce sageti inca din momentul jocului pentru amuleta. Adriana a fost prima care l-a vizat pe Zarug la proab ridicarii de greutati, iar Zarug i-a raspuns cu aceeasi moneda. Adriana a fost vizibil deranjata de tactica lui Zarug, dar acesta si-a asumat gesturile si atunci.

”Daca vrei, fa, sa te joci, joaca-te, ca o rup pe ma-ta-n doua. Exista karma (...) Apoi stateau si scandau de pe margine ca domnisoarele de onoare, ca asa fac femeile nemaritate. Primesti ce dai, fa! Data viitoare sa nu mai fie ordinarica fiica-ta!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004260 (s)