News Flash:

Cum arata si cu ce se ocupa sora lui Nicole Cherry? Cele doua sunt de nedespartit

25 Noiembrie 2021
395 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry are o sora mai mare. Cele doua seamana foarte bine la trasaturile fetei si unii ar putea crede chiar ca sunt gemene. Carla, caci asa se numeste sora Ciresicai, a postat pe Instagram un story cu ele doua, iar Nicole l-a preluat si ea, pe contul ei.

Sora mai mare a artistei este o prezenta discreta si nu prea se afiseaza in spatiul public. Este make-up artist de meserie si s-a specializat pe tehnici de infrumusetare a sprancenelor. Carla este si ea mamica, iar Nicole Cherry a povestit in trecut ca se bazeaza pe sora ei pentru sfaturi si ajutor legate de cresterea bebelusilor. Si mama artistei se va implica in ingrijirea micutei Anastasia, dupa ce va veni pe lume, pentru ca are deja experienta de la primul nepot. 


Nicole Cherry urmeaza sa devina mamica la inceputul lunii decembrie, chiar in perioada in care implineste 23 de ani, asa ca venirea pe lume a Anastasiei va fi cel mai frumos cadou pentru ea. Ciresica a intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile inainte de nastere, iar in cateva saptamani isi va cunoaste fetita sau ”galusca”, asa cum o alinta ea. Artista a anuntat la inceputul verii ca este insarcinata, atunci cand a lansat si un videoclip nou. Tatal copilului se numeste Florin Popa si este cu opt ani mai mare decat Nicole. Cei doi sunt impreuna de trei ani, iar zilele trecute Florin i-a oferit inelul de logodna celei care il va face tatic. 


Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006603 (s)