News Flash:

Gabriela Prisacariu, prima imagine cu fata baietelului ei. Cu cine seamana mai mult Luca Tiago?

24 Noiembrie 2021
369 Vizualizari | 0 Comentarii
Gabriela Prisacariu

Gabriela Prisacariu a devenit mamica pentru prima data.Gabi si Dani trec prin cea mai fericita perioada a vietii lor. Cei doi au devenit anul acesta parinti pentru prima data si emotiile au fost la cote maxime. Dani este topit după baietelul lui si nu s-a putut abtine sa nu posteze o imagine cu un mesaj emotionant pe Instagram. 

Cei doi au numarat zilele pana cand au devenit parinti, iar acum sunt gata sa se ocupe de cresterea si educarea lui. Nici Gabi nu a uitat de fanii ei, asa ca a tinut mereu legatura cu ei.Modelul nu s-a putut abtine sa nu-l fotografieze pe Luca in timp ce zambea cu gura pana la urechi. Imaginea a ajuns imediat pe contul ei de Instagram, acolo unde fanii au reactionat instant. Pe langa zecile de complimente, cei care o urmaresc pe Gabriela Prisacariu au inceput o intreaga dezbatere. Fanii modelului au lansat diferite supozitii legate de subiectul „cu cine seamana Luca Tiago mai mult”.

,,Are gropite?! Acum vad. E inchiriat pentru poza? Nu e al meu.”, a comentat Dani Otil la imaginea postata de Gabriela.
De-a lungul timpului, Dani si sotia sa, Gabriela Prisacariu Dani Otil s-au lovit de replici dure si de critici, mai ales ca au decis sa se casatoreasca inopinant. Pentru a le-o lua-o carcotasilor inainte, prezentatorul s-a grabit sa ii lamureasca pe toti de ce a facut copilul.

”Eu nu am facut un copil pentru ca mi-am dorit. Si nici sotia mea. Ci pentru ca tot am auzit prin vacante: ei, faceti si voi un copil… Ma acuzau ca: fa si tu un copil, sa vezi. Am facut si acum pun si eu presiune pe ceilalti.”, a spus Dani Otil.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007242 (s)