News Flash:

George Burcea, reactie neasteptata la adresa femeilor. „Sa va bata barbatii cu scaune”. Cartea lui va fi retrasa de pe piata

24 Noiembrie 2021
434 Vizualizari | 0 Comentarii
George Burcea

George Burcea i-a lasat masca pe apropiatii sai si nu numai. Zilele acestea, iubitul Vivianei a avut o iesire nervoasa si a spus cateva replici care au generat un intreg val de reactii. Actorul sigur nu a vrut sa spuna toate acele vorbe, dar fanii nu i-au mai dat ocazia sa se apare si au sarit sa-l judece. Nu doar fanii l-au pus la zid, ci si editura sub egida careia a lansat o carte. In urma nefericitului eveniment, cartea lui Burcea va fi retrasa de pe piata. 

George Burcea s-a suparat atat de tare atunci cand cateva persoane l-au luat peste picior cand l-au vazut gatind, incat a inceput sa transmita tuturor femeilor ca merita lovite „cu mese, cu scaune”. Reactia violenta a actorului a venit dupa ce cateva persoane de sex feminin l-au luat peste picior ca gateste. El a spus ca unele femei merita sa fie batute, indemand barbatii sa faca aceste acte de violenta fizica.

„Voi ma injurati ca eu gatesc? Pai, fetelor, repet, va doresc sa aveti barbati care, in momentul in care vin de la munca, sa va ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace”, a spus Geroge Burcea in filmarea sa live.


Editura Hyperliteratura a decis sa retraga cartea scrisa de George Burcea de pe piata. Romanul intitulat Scrisoare catre Ceausescu a fost scos de la vanzare, dupa derapajul actorului in spatiul public.


In urma instigarilor la violenta impotriva femeilor aduse de actorul si scriitorul George Burcea, autorul romanului „Scrisoare catre Ceausescu”, editura Hyperliteratura a decis retragerea de piata a cartilor sale. Aceasta hotarare vine ca un gest firesc impotriva promovarii unor astfel de comportamente publice, paradoxal, vorbind despre o carte care trateaza exact violenta domestica. – este mesajul postat de editura care a publicat cartea actorului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006370 (s)