News Flash:

Acum duce o viata de lux, dar nu multa lume stie care a fost primul job al Mihaelei Radulescu. „Greu, dar mi-a cam iesit”

24 Noiembrie 2021
557 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu este foarte asumata atunci cand vine vorba de viata personala. Anii pe care i-a petrecut in lumina reflectoarelor au invatat-o pe Mihaela ca sinceritatea este una dintre armele care ii cucereste instant pe fani. Mihaela este una dintre cele mai frumoase femei de la noi si mereu a facut furori atat cu trupul, cat si cu inteligenta si comportamentul ei. 

Vedeta recunoaste ca parcursul ei in cariera nu a fost usor, insa cu toate acestea nu si-a pierdut motivatia, iar in cele din urma a reusit sa realizeze ceea ce si-a propus, fiind extrem de mandra de acest lucru.

„Lucram ca sa traiesc, ca sa pot plati o chirie si sa mananc, nu am cerut niciodata bani de la parinti, de la 18 ani si pana in ziua de azi. Nu ma interesa ce muncesc, faceam doar calcule de buget si de ore in care sa mai si dorm. N-am avut o tinerete vesela si agitata, a fost un fel de fundatie a ceea ce visam sa fac, sa devin, sa construiesc. Am schimbat facultati, joburi, case cu chirie, prietenii, pana mi-am gasit drumul. Si… l-am gasit bine, cred. Eram alta generatie, veneam din comunismul ala cenusiu, aterizand brutal intr-un curcubeu democratic. Greu de explicat azi, atunci era o lupta zilnica si eram foarte bine motivata sa fac ceva cu viata mea, sa-mi ajut familia, sa-i fac sa fie mandri de mine. Mi-a cam iesit. Greu, sinuos, dar mi-a iesit.”
Muncesc ca un cal de tractiune in orice proiect, de cand ma stiu, si cred ca asta a fost mereu eticheta mea profesionala. Te puteai baza pe mine, la orice ora si in orice context, pentru ca nu stiam altceva decat munca. Toti prietenii mei mergeau seara in cluburi, plecau in weekenduri… Eu, nu. Pe mine ma gaseai ziua si de multe ori noaptea, la studio
. a declarat Mihaela Radulescu pentru Viva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004938 (s)