News Flash:

Este Dorian Popa primul concurent confirmat de la „Survivor”? „Imi asum ca... ”

24 Noiembrie 2021
348 Vizualizari | 0 Comentarii
Dorian Popa 1

O emisiune precum Survivor nu este deloc de neglijat, iar cei din Kanal D stiu foarte bine asta, doar ca lucrurile se pot schimba de la o secunda la alta. Daca pana acum Kanal D era recunoscut datorita Survivor, in viitor lucrurile vor sta diferit, caci show-ul s-a mutat deja pe PRO TV. 

Potrivit click.ro, se vehiculeaza nume sonore printre concurenti, cum ar fi Adrian Nartea, actorul care tocmai a terminat filmarile pentru serialul „Vlad”, sau Otilia Bilionera si Marian Dragulescu, care au mai participat si la alte reality-show-uri, cum ar fi „Ferma Vedetelor” sau „Asia Express”. 

Indiferent de care ar fi adevarul, un lucru este cert si anume ca Dorian Popa nu va face parte din acest proiect, oricat de mult si-ar dori fanii.

„Eu sunt un tip destul de relaxat in ceea ce priveste articolele din presa si de cele mai multe ori am inteles ca fiecare trebuie sa-si faca treaba si sa-si castige painea, cu ghilimelele de rigoare, asa cum spun vorbele din popor, motiv pentru care arareori am iesit in a-mi asuma dreptul la replica. Insa, consider ca in ceea ce priveste acest proiect si articolele aparute vizavi de participarea mea si negocierile mele cu acest nou proiect, numit Survivor, sunt niste lucruri care nu ar trebui sa se intample. Pentru ca, obiectiv vorbind, eu nu am fost contactat de echipa acestui brand si cred ca prezenta numelui meu si a acelor sume, care sunt total fictive, este necesara numai pentru a se crea putina valvataie in ceea ce priveste acest show. Nu vreau sa creada nimeni ca sunt suparat, dar consider ca adevarul este mai presus de orice. Iar eu acum ies public si imi asum faptul ca nu am discutat cu absolut nimeni din productia acestui show, cel putin de cand este la noul post TV. Este drept, in anii precedenti am fost curtat de cei care se ocupau de show-ul Survivor, dar am refuzat elegant si diplomat”, a povestit Dorian Popa, pentru click.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006095 (s)