News Flash:

Cat trebuie sa scoti din buzunar daca vrei sa te muti in cartierul lui Dorian Popa? „A fost visul meu sa fac case ca a mea”

24 Noiembrie 2021
429 Vizualizari | 0 Comentarii
Dorian Popa

Dorian Popa se simte din ce in ce mai atras de domeniul imobiliar. Dupa ce a facut timp de ani buni daily vlog de la constructia casei, 2021 l-a gasit pe Dorian mai motivat ca niciodata.


Dupa ce a anuntat ca are de gand sa isi schimbe numele din buletin, surprizele din partea lui Dorian Popa nu se opresc aici. Artistul are de gand sa isi construiasca propriul cartier, Hatz Residence, iar anuntul a fost facut inca de la inceputul anului, in cadrul emisiunii Selly Show.

Chiar daca este domeniu nou pentru el, Dorian are de gand sa se informeze si sa faca totul ca la carte pentru ca noul lui cartier sa fie pe lista preferintelor viitorilor locatari. Dorian si-a facut lectiile si are de gand ca noile constructii din Hatz Residence sa fie fara greseala.

„De saptamana trecuta si pana astazi acest dosarel a ajuns la valoarea de 70.000 de euro. L-am luat direct de la vanzatorul celui de-al doilea teren, astazi, miercuri, 27.01.2021, in Domnesti, langa casa mea, in vederea inceperii construirii cartierului Hatz Residence”, a zis el in vlog.

Pentru ca este la fel de transparent asa cum adora fanii, cantaretul a mai venit cu detalii despre proiect. El a marturisit si care sunt costurile, dar si cat a scos din buzunar pentru o parcela. O casa in cartierul artistului costa in jur de 150.000 de euro, arata wowbiz.ro.

„Am reusit sa cumpar o parcela de 700 de mp fix in fata casei mele si inca o parcela de 700 de mp lipita de terenul meu. Imi doresc sa fac un cartier care sa se invecineze cat se poate de mult cu casuta mea, pentru ca unul dintre visurile mele a fost sa construiesc si sa vad santierul de la mine din casa.(…) 35.000 de euro bucata, obiectiv vorbind 50 de euro mp.”, a povestit artistul intr-un vlog.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005801 (s)