News Flash:

Cum arata fiul nestiut al lui Florin Piersic? Tanarul locuieste in Viena

4 Octombrie 2021
1137 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Piersic

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Florin Piersic, marele actor al Romaniei a fost mereu un cuceritor, iar doamnele aveau o slabiciune pentru el. De-a lungul timpului, maestrul a avut mai multe relatii si casnicii din care au rezultat doi copii. Toata lumea il stie pe Florin Piersic Jr, cel care ii calca actorului pe urme, dar nu multa lume il stie pe celalalt fiu al sau, Daniel Piersic.

Daniel Piersic locuieste in Austria, unde a studiat comertul exterior si relatiile internationale, in prezent fiind angajat intr-o corporatie. Totodata, fiul lui Florin Piersic s-a casatorit cu Lisann, originara din Ungaria, alaturi de care are doi copii. Totusi, el a decis sa nu rupa legaturile cu familia sa, motiv pentru care a venit in Romania de cate ori a avut ocazia, cunoscandu-l inclusiv pe Florin Piersic Jr., fratele sau mai mare.

”Verile le petreceam la Cluj. La 10 ani, ma urca mama in tren la Budapesta, iar aici, la Cluj in gara, ma astepta Florin, tata. Cam asa au decurs lucrurile pana pe la 17-18 ani, veneam vara si stateam chiar si o luna. Deci am multe amintiri care ma leaga de Cluj. E ca si cum m-as intoarce acasa aici. Acum locuiesc la Viena. Si cumva acum, fac naveta Viena-Budapesta-Cluj. Dar nu e lung drumul. Pentru mine, trecerea intr-o tara straina nu a fost facila si m-am adaptat mai greu. La varsta aceea, pentru mine, Romania insemna ca eram mandru de mama si de tata. […] In Ungaria a fost greu cand ne-am mutat cu totul. Pana la urma, insa, m-am adaptat. A contat faptul ca parintii mei au ramas intr-o relatie de prietenie foarte buna. Asa ca ma intorceam des in Romania”, a spus intr-un interviu Daniel, fiul lui Florin Piersic potrivit celor de la >impact.ro.


impact ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005392 (s)