News Flash:

Ce avere avea Dan Petrecu, cel mai bogat roman, mort in accindentul aviatic de la Milano?

4 Octombrie 2021
604 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Petrescu

Eveniment tragic weekendul acesta. Dan Petrecu, cel mai bogat roman, a murit intr-un cumplit accident aviatic in Milano. Acesta se afla la carma avionului pe care il pilota, iar fiul lui era copilot, atunci cand avionul s-a prabusit. Din pacate, cei doi nu au supravietuit.

Nu multa lume stie ca Dan Petrescu a fost unul dintre cei mai bogati romani, chiar si mai bogat decat Ion Tiriac. Acesta a preferat sa stea mereu in umbra, sa nu fie in atentia publicatiilor, dar averea lui a atras mereu atentia tuturo.

Averea lui Dan Petrescu depaseste 1 miliard de euro. Ion Tiriac a declarat in repetate randuri faptul ca il considera pe acesta cel mai bogat roman. Cel din urma a reusit sa ajunga la aceasta cifra de afaceri din imobiliare. Barbatul detinea zeci de magazine precum: Metro, Auchan, Carrefour, Real, Billa.

„Dan Petrescu: avere de 1 miliard de euro. Asociat in afacerile familiei Tiriac: Unicredit Tiriac Bank, holdingul Rocar, plasamente imobiliare. Bun prieten cu Adrian Sarbu si cu alti moguli. Rezident Monte Carlo, Av. Princesse Grace, Columbia Palace. Personaj discret, nu exista fotografii cu el”, scria o jurnalista despre misteriosul roman, in celebra lista a “Grupului de la Monaco”.

”Ministerul Afacerilor Externe, prin Consulatul General al Romaniei la Milano, s-a autosesizat in urma informatiilor publicate de presa italiana cu privire la prabusirea unui avion de mici dimensiuni la periferia orasului Milano si a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile italiene pentru a obtine informatii referitoare la cetatenia si identitatea persoanelor afectate.

Potrivit informatiilor comunicate de autoritatile italiene reprezentantilor oficiului consular, din cercetarile efectuate pana la acest moment, rezulta ca printre persoanele decedate se afla doi cetateni romani, cu dubla cetatenie. Totodata, oficiul consular nu a primit, pana la acest moment, solicitari de asistenta consulara cu privire la acest incident.

Consulatul General al Romaniei la Milano continua dialogul cu autoritatile locale, fiind pregatit sa acorde asistenta consulara, conform competentelor legale, inclusiv cu privire la procedurile specifice, respectiv facilitarea repatrierii corpurilor neinsufletite si eliberarea certificatelor de deces” arata Comunicatul MAE.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1364 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007038 (s)