News Flash:

Nicole Cherry a facut-o praf pe Alina Eremia. ”Pana nu te dezbraci, nu merge”

4 Octombrie 2021
484 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry Alina Eremia

Nicole Cherry a avut o aparitie de zile mari pe scena iUmor si, pe cat de inocenta pare, pe atat de dura a fost cu colegii ei de breasla pe care i-a luat la bani marunti. Pe lista victimelor lui Nicole se numara Alina Eremia, Dorian Popa, Ana Baniciu, Cleopatra Stratan, Andrei Duban si multi altii.

Nicole Cherry poate spune ca este o norcoasa. Artista, desi este insarcinata in aproape 7 luni, face aproximativ tot ce facea si inainte si, unde mai pui ca nici nu are prea multe pofte? Nicole are mereu simtul umorului la ea si, chiar si atunci cand vrea sa spuna un adevar, o face cu zambetul pe buze, astfel incat sa nu supere pe nimeni.

Nicole Cherry este o tipa destul de asumata si mereu a spus lucrurilor pe nume. Ciresica este din ce in ce mai aproape de marele moment si anume, acela in care o va aduce pe lume pe fetita ei si a lui Florin, Anastasia. Pana in decembrie cand va naste, Nicole a decis sa mai profite de faptul ca sarcina ei este una usoara, asa ca a mai bifat cateva aparitii la tv, printre care si la iUmor.

Nicole a fost si va fi mereu, in ochii tuturor, copilul minune al muzicii care i-a cucerit pe toti cu piesa ”Memories”, asa ca invitata la iUmor sa faca rost, s-a legat fix de acest subiect. Dupa ce i-a aruncat cateva replici dure lui Dorian Popa, Ciresica a trecut la colega lui de pe atunci din LaLa Band, Alina Eremia si nu a fost deloc blanda cu ea. ”Alina Eremia e dovada vie ca oricate concursuri muzicale ai castiga, pana nu te dezbraci un pic, nu merge. Pentru ca vocea nu bate ochiul. E sexy, e frumoasa, e desteapta, e ca Delia, doar ca nu e enervanta!”

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006209 (s)