News Flash:

Nicoleta Nuca a fost eliminata de la Bravo, ai stil!, dar a ramas cu un gust amar. ”Ar trebui sa se promoveze realitatea!”

4 Octombrie 2021
382 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicoleta Nuca

Bravo, ai stil! a avut saptamana trecuta prima gala eliminatorie, iar asta era fix episodul de care majoritatea concurentelor se fereau. Desi au afirmat ca fiecare dintre ele se pregatise cu nominalizarea, seara a venit la pachet pentru ele cu multe surprize, in fata juratilor, propuse spre eliminare fiind Otniela, Sensy, Ioana Filimon si Carmen Negoita.

Bravo, ai stil! a eliminat prima concurenta, pe Nicoleta Nuca. Artista nu se astepta sa fie prima care paraseste competitia, mai ales ca a intrat cu gandul de a le demonstra tuturor ce poate si cat de mult isi doreste marele premiu. Se pare ca Nicoleta nu s-a numarat printre preferatele publicului, iar asta a fost criteriul de departajare. Dupa ce a parasit competitia, Nicoleta a vrut sa le transmita tuturor celor care au sustinut-o sau nu un mesaj pe Instagram.

”Aveam impresia ca vreau sa spun atat de multe despre cele intamplate, dar, de fapt, nu e prea mult de zis despre eliminarea mea de la Bravo ai stil, decat ca am plecat cu capul sus asa cum am facut-o de fiecare data in viata. A fost un proiect in care am acceptat sa particip din curiozitatea de a face ceva nou si diferit, de a iesi din zona mea confort -muzica- si unde imi propusesem sa fiu eu autentica, sincera, fara masti, fara ipocrizie, teatru si caterinca doar de dragul show-ului.
In prima Gala am ales cu un motiv sa cant anume “Fata din oglinda” si nu orice alta piesa din repertoriul meu. Asa cum am scris textul piesei cu sufletul deschis, asa am ales sa vin si in fata voastra, autentica si sincera , corecta si calma, exact asa cum sunt in viata de zi cu zi. Mi-am dorit sa deschid usa spre mine cea REALA, un cumul de experiente pozitive si negative, care m-au adus la forma actuala pe care ati vazut-o pe parcursul proiectului. Poate am parut inflexibila in viziunea unora, dar acum ceva timp mi-am facut o promisiune de la care nu vreau sa ma mai abat in nici un caz, si anume sa nu mai incerc sa-i multumesc pe altii, punandu-ma pe mine in plan secund, mi-am promis ca nu voi mai incerca sa par expansiva, extrovertita si interesata de teme si situatii superficiale, doar ca sa “dau bine” pe TV. Daca tot se numesc “reality-show” genul asta de emisiuni, ar trebui sa se promoveze mai mult realitatea fiecaruia si sa se accepte si incurajeze personalitatea si felul de a fi al fiecaruia, pentru ca asta face lucrurile mai frumoase si interesante: UNICITATEA fiecaruia dintre noi! Multumesc din suflet inca o data tuturor celor care m-au sustinut si ma sustin in continuare, indiferent de parcursul carierei mele! ”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005604 (s)