News Flash:

”Cum a avut puterea sa se adapteze la anonimat?” Ce a avut de spus Nicole Cherry despre Cleopatra Stratan?

4 Octombrie 2021
543 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole si Cleopatra

Nicole Cherry a facut senzatie pe scena de la iUmor si, chiar daca textul roastului nu a fost scris de ea, Ciresica l-a interpretat cum nu se poate mai bine. Vedeta nu s-a limitat doar la membrii juriului, ci a decis sa extrapoleze, ajungand astfel la cativa colegi de-ai ei, iar de pe lista nu a lipsat nici Cleopatra Stratan, sotia lui Edward Sanda.

Nicole Cherry a primit invitatia de la iUmor de a face roast juratilor si, pe cat de inofensiva parea, Ciresica nu a stat prea mult pe ganduri si a aruncat cu replici dure in stanga si-n dreapta. Nicole a decis sa abordeze un subiect familiar ei si anume, copiii minune din industria de la noi. Artista s-a legat de Dorian Popa, de Alina Eremia, de Ana Baniciu si, in cele din urma de Cleopatra Stratan. Cu siguranta nimeni dintre cei mentionati nu s-a suparat si au privit momentul lui Nicole cu mult amuzament.

”Nu stiu ce se intampla cu copiii astia care devin faimosi si se sting. Sincer, mi-e frica sa nu mi se intample si mie acelasi lucru. Eu ce fac cu viata mea?! Pot sa ajung ca Cleopatra Stratan, sa fac ca ea, dar va spun ca e greu, e foarte greu pentru ca nu stiu de unde a avut ea puterea atat de mare sa se adapteze atat de repede la anonimat.”

Cleopatra a stiut sa se amuze la momentul lui Nicole, ba chiar a postat fragmentul la ea pe Insta stories alaturi de mesajul: ”Zi-mi, te rog, ca n-ai scris tu textul asta!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004825 (s)