News Flash:

Cati bani a facut Mugur Mihaiescu cu ”Vacanta Mare”? ”E o rusine sa fii sarac intr-o tara bogata”

4 Octombrie 2021
621 Vizualizari | 0 Comentarii
Mugur Mihaiescu

Mugur Mihaiescu a fost invitat in cea mai recenta emisiune a lui Denise Rifai, 40 de intrebari. Actorul care a cucerit o tara intreaga cu proiectul ”Vacanta mare” a acceptat provocarea de a merge la emisiunea celor de Kanal D si de a raspunde fara ocolisuri la cele mai sensibile intrebari.

Mugur Mihaiescu este o persoana destul de asumata, asa ca participarea acestuia la 40 de intrebari, emisiunea lui Denise Rifai a fost un test de sinceritate destul de usor de trecut. Actorul a trebuit sa recunoasca cele mai sensibile subiecte din viata lui, precum cele legate de partea personala si cele legate de partea financiara. Nu multi sunt cei care stiu ca ”Vacanta Mare” a fost unul dintre cele mai de succes proiecte romanesti, proiect ce a bagat in buzunarele protagonistilor milioane de euro, iar fix despre asta a vorbit si Mugur in fata lui Denise Rifai. Intrebat cate milioane de euro a facut, Mugur a raspuns: 

”Destule, multe, nu mai stiu. Daca nu ne-am facut un scop din bani, au venit. Cum ii numaram, ii si cheltuiam. Pentru ce faci bani, ca sa ii iei cu tine in mormant? Ce faci? Iti construiesti o casa sa-ti placa, ne-am facut visele alea cum erau pe la 35 de ani, cu masini, cum vezi pe fiecare ca are. Urmati-va, frate, visul. Traiti-va viata, ca ramaneti cu amintirile. Banii? Pune-i in circulatie, sa se duca. Clar ca la un moment dat trebuie sa te gandesti la zile negre, sa mai pui ceva deoparte, dar am castigat cat am daruit pentru ca reclamele vandute pe perioada „Vacanta Mare” au generat zeci de milioane de euro.

N-aveam de ce sa nu facem bani. E adevarat ca e o rusine sa fii sarac intr-o tara bogata. De ce sa fii sarac? Poate daca nu vrei si nu muncesti. Daca poti pe urma sa intorci in societate ce ai produs, sa te implici, foarte bine. Daca nu poti, stabileste-te in alta parte. Eu am ales sa raman aici, cu bune si cu rele, asa cum am putut. Aici m-am nascut si nu pot sa plec sa traiesc in alta tara. M-a batut gandul de o mie de ori, dar n-am putut sa fac pasul asta”, a spus actorul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004399 (s)