News Flash:

Cristina Siscanu face lumina. Mai divorteaza sau nu de Madalin Ionescu?

13 Octombrie 2021
411 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina si Madalin

Recent, in spatiul online au inceput sa circule primele zvonuri despre un presupus divort intre Cristina Siscanu si Madalin Ionescu. Ca in orice casnicie in care nu toate lucrurile sunt numai lapte si miere, fix acelasi principiu se aplica si aici, iar Madalina si Cristina au vorbit de fiecare data deschis despre problemele pe care le au. Chiar daca au mai existat certuri, situatii tensionate, mai ales in perioada in care Cristina era implicata in proiectul Bravo, ai stil! cumva, cei doi au reusit sa treaca preste acele momente, iar acum considera ca asta le-a intarit si mai mult relatia.

Siscanu si Madalin Ionescu sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul nostru si, chiar daca au trecut anii, cei doi sunt la fel de indragostiti ca in prima zi. Cristina este foarte fericita alaturi de Madalin si posteaza foarte des pe Instagram momente din intimitatea lor. Tot pe Instagram a decis si Cristina sa vorbeasca despre subiectul legat de divort si sa ii lamureasca pe toti, astfel ca pe viitor sa nu mai primeasca intrebari legate de casnicia ei.

”Voiam sa vorbesc despre situatia aceasta cu divortul. Intr-adevar de vreo zece zile, ne intreaba foarte multe persoane daca am divortat, daca divortam. Lumea e tot mai preocupata de subiect, pe Instagram ma tot intreaba persoane.

Lumea afirma ca noi am divortat si cu parere de rau afirma acest lucru… sincer, nu stiu cum ar trebui sa raspund la o astfel de situatie. In primul rand, nu este adevarat. In al doilea rand, nu stiu de ce ar trebui sa ma justific daca e adevarat sau nu, dar inteleg aceasta curiozitate a persoanelor care ne cunosc, o inteleg, nu sunt absurda sa nu inteleg acest lucru.

Sincer, nu ma deranjeaza in niciun fel ca s-a speculat asta, pentru ca nu este adevarat. Dar intr-adevar a fost un pic incomod pentru ca a trebuit sa dam explicatii unor oameni. Nu intelegeam de ce exista asemenea intrebari din partea unor oameni pe care nu-i cunosc.

Am cercetat problema si se pare ca tot internetul este impanzit de o stire de genul acesta, a unui divort intre mine si Madalin, dar de fapt daca citesti articolele nu despre asta e vorba. Problema divortului nu s-a pus niciodata, nu ne-am gandit la asa ceva, nu a fost cazul… nu exista asa ceva”, a spus vedeta pe InstaStory.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006536 (s)