News Flash:

Cosmin Tabără, viceprimarul Timisoarei, a fost la Bucuresti si a discutat despre problema migrantilor. Au fost facute si primele promisiuni

22 Aprilie 2021
651 Vizualizari | 0 Comentarii
Cosmin Tabara

Însoţit de deputatul PNL Cosmin Şandru şi Bogdan Ghelbere, secretar general adjunct al Guvernului, viceprimarul Cosmin Tabără a avut astăzi la Bucureşti mai multe întâlniri oficiale, discuţiile purtându-se pe marginea problemei migranţilor în Timişoara. Tabără a obţinut ca o primă promisiune ca minsitrul de Interne sau un secretar de stat să vină pe teren la Timişoara cu scopul de-a suplimenta efectivele de pază ale poliției.

Cosmin Tabără afirmă că problema migranților este una de nivel mondial, care nu ocolește nici România, acolo unde Timișoara este orașul poate cel mai expus în acest moment. El afirmă că, încă de la începutul mandatului, a atras atenţia că este nevoie de implicarea tuturor factorilor pentru a preveni eventuale conflicte între migranţi. Un astfel e conflict s-a şi soldat zilele trecute cu o crimă.

“În acest sens, am decis să mă deplasez la București pentru a aduce la cunoștința tuturor factorilor decidenți despre adevăratele probleme cu care se confruntă Timișoara la această dată, legată de prezența migranților în anumite zone ale orașului. Astăzi, însoțit de colegul deputat Cosmin Şandru şi Bogdan Ghelere, secretar general adjunct al Guvernului, am avut întâlniri cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, cu ministrul de Interne, Lucian Bode, și alți factori de decizie din MAI, precum și cu șeful IGI – Inspectoratul General pentru Imigrări, Leonard Medreaga. Din discuțiile purtate, am stabilit de comun acord ca, într-un timp relativ scurt, dl ministru sau unul dintre secretarii de stat să se deplaseze la Timișoara, pentru a fi cât mai aproape de situația din teren, de realitate, să dispună suplimentarea efectivelor de pază ale poliției în „zonele roșii” ale Timișoarei”, arată Tabără.

El a mai spus că, atât președintele Camerei Deputaților Ludovic Orban, cât și ministrul de Interne au informat că în data de 11 mai va avea loc o ședință a Comisiei de Apărare a Camerei Deputaților, la care va fi invitată și Primăria Timișoara, unde un subiect va fi problema migranților și modul de gestionare a ei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004420 (s)