News Flash:

Vaccinare cu Pfizer, direct din mașină, la Timișoara

21 Aprilie 2021
694 Vizualizari | 0 Comentarii

Și la Timișoara va exista un centru drive-thru, unde oamenii se vor putea vaccina anti-Covid direct din mașină, fără programare. Autoritățile locale au discutat despre un asemenea centru, însă nu au încă o locație exactă. În țară vor fi deschise mai multe astfel de locații până la finalul lunii aprilie.

Potrivit coordonatorului campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, mai multe centre de vaccinare drive-thru vor fi deschise în țară până la finalul lunii aprilie. În ele vor fi echipe mobile care vor vaccina cu Pfizer. Capacitatea unui astfel de centru ar fi de 400 de persoane pe zi. Ele ar urma să fie amenajate în „zone accesibile”, cum ar fi parcările marilor magazine. Nu va fi nevoie de programare.

„Noi credem că până la finalul lunii aprilie vom înființa și operaționaliza câteva centre drive-thru, inclusiv în București. Încercăm să le amplasăm în zone relativ accesibile, în care foarte multe persoane mai au și alte tipuri de activități, de pildă în preajma unui hipermarket. Aceste centre vor avea circa patru echipe mobile de vaccinare și putem asigura cel puțin 400 de persoane care se vor putea vaccina zilnic în aceste centre. Vom distribui vaccin de la Pfizer, așa încât o persoană poate să treacă cu alți membrii de familie sau cu alți cunoscuți, fără programare. Te vaccinezi și îți vezi de celelalte activități”, a declarat Valeriu Gheoghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, într-un interviu televizat.

Și la Timișoara ar urma să fie deschis un asemenea centru drive-thru. Se discută încă detaliile, au fost identificate și câteva locații posibile, însă mai sunt de pus la punct câteva aspecte.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006077 (s)