News Flash:

Nu aveti nevoie de programare pentru a te vaccine la Maratonul Vaccinării

21 Aprilie 2021
671 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccinare 1

Nu mai este nevoie de programare on-line pe platforma națională de vaccinare pentru a lua parte, la finele săptămânii, la Maratonul Vaccinării, ce va avea loc la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, aflat pe bd. Eroii de la Tisa nr. 22.

Maratonul Vaccinării va demara vineri la ora 16 și se va încheia luni dimineață la ora 8.

„Vă informăm că în urma discuțiilor cu col. dr. Valeriu Gheorghiță, șeful Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV), acesta a aprobat ca vaccinarea din cadrul Maratonului Vaccinării să se poată face și prin înscriere pe loc, cu cartea de identitate”, a transmis inițiatorul proiectului, prof. dr. Dorel Săndesc, președintele Asociației pentru ATI „Aurel Mogoșeanu”.

Coordonatorul Centrului de Vaccinare de la CRAFT, dr. Giorgiana Bobouțanu, vaccinarea se va face cu vaccinul Pfizer.

Rapelul se va asigura printr-un maraton identic la 21 de zile de la prima doză.

Se pot vaccina persoane care au împlinit minim 16 ani. Pentru persoanele minore (sub 18 ani) este necesar un acord scris al unui părinte sau tutore legal (nu există un formular tip/standard, se face de părinte, cu titlul „Acord pentru Vaccinare”, specificându-se numele și prenumele părintelui, număr și serie carte de Identitate și faptul că este de acord cu vaccinarea  fiului/fiicei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006875 (s)