News Flash:

Ei sunt principalii suspecti în cazul crimei dintre migranți de la Gara de Nord din Timișoara

21 Aprilie 2021
696 Vizualizari | 0 Comentarii

Polițiștii timișoreni au reușit să stabilească un cerc de suspecți în cazul crimei petrecute între migranți, în zona Gării de Nord din Timișoara. Oamenii legii au audiat zeci de persoane și au vizionat imagini de pe camerele de supraveghere din zonă. S-a stabilit un cerc de suspecți. Niciunul nu a fost însă prins momentan.

Polițiștii timișoreni au împânzit zona Gării de Nord imediat după producerea incidentului în urma căruia un migrant și-a pierdut viața și un altul a fost grav rănit. Au audiat zeci de persoane în tot acest timp încercând să dea de urma suspecților, dar și să găsească posibili martori ai agresiunii.

Oamenii legii au vizionat și imagini de pe camerele de supraveghere, montate în zona în care s-a produs atacul, dar și în vecinătăți. Au reușit deja să contureze un cerc de suspecți, în baza imaginilor și a informațiilor obținute în timpul anchetei și încearcă acum să dea de urma lor. Oamenii legii fac apel la cetățenii care ar putea să îi ajute cu informații pentru prinderea suspecților.

„Având în vedere evenimentul din data de 19 aprilie a.c., petrecut în zona Gării de Nord din municipiul Timișoara în care au fost implicate mai multe persoane necunoscute, în urma căruia a rezultat decesul unui bărbat și rănirea altuia, vă facem cunoscute aceste imagini în care apar mai mulți barbați ce ar fi fost prezenți la locul faptei, în vederea identificării lor.

Facem apel la cetățeni, ca oricine poate oferi informații cu privire la persoanele din imagini, să apeleze de îndată Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

De asemenea, recomandăm ca la întâlnirea în spațiul public a oricăruia dintre acești bărbați, să păstreze distanța și să evite orice interacțiune cu aceștia”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

 

Galerie Foto

suspecti2.jpeg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006844 (s)