News Flash:

In Timisoare s-ar putea deschide salile de fitness si restaurantele la interior, de duminica

21 Aprilie 2021
400 Vizualizari | 0 Comentarii
scenarii 702x336

A scazut constant rata de infectare cu COVID 19 la Timisoara in ultima perioada. La iesirea dupa carantina de 24 de zile, in 31 martie, incidenta cazurilor era de 7,64 la mia de locuitori, iar luni era de 3,51.

Prefectul de Timis explica cele doua scenarii ce ar putea fi aplicate la Timisoara in functie de nivelul ratei de infectare la care va ajunge orasul sambata cand se va lua decizia relaxarii restrictiilor.

Potrivit lui Zoltan Nemeth se iau in calcul 2 variante: daca incidenta va fi mai mica sau egala cu 3,5, respectiv daca rata e mai mare de 1,5 si mai mica sau egala cu 3 la mie.

„Daca sambata 24.04.2021 incidenta va fi mai mica sau egala cu 3,5/1000 de locuitori, de duminica se vor ridica restrictiile de weekend si se vor putea deschide salile de fitness.
Astfel, pe toata durata saptamanii operatorii economici pot functiona pana la ora 21:00 si circulatia e permisa fara limitari pana la ora 22:00„, explica pentru opiniatimisoarei.ro Zoltan Nemeth, prefectul de Timis.

Se deschid si restaurantele la interior si salile de jocuri de noroc, daca rata de infectare cu coronavirus coboara sub 3 la mie.

„Daca incidenta va fi mai mare de 1,5 si mai mica sau egala cu 3/1000 de locuitori, pe langa ridicarea restrictiilor suplimentare de weekend (vineri – duminica) si deschiderea salilor de sport, se vor putea deschide restaurantele in interior la o capacitate de 30% si isi vor putea relua activitatea operatorii economici licentiati in domeniul jocurilor de noroc la o capacitate de 30%„, precizeaza pentru opiniatimisoarei.ro prefectul Zoltan Nemeth.

Asadar, sambata, se va intruni Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta care va studia analiza Directiei de Sanatate Publica si nivelul incidentei cazurilor la mia de locuitori la Timisoara in ultimele doua saptamani pentru a vedea care scenariu va fi aplicat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005152 (s)