News Flash:

Trafic închis cinci zile pe str. Nicolae Andreescu, de la 8 la 19

21 Aprilie 2021
572 Vizualizari | 0 Comentarii
trafic inchis

Se închide circulația complet pe un tronson din strada Nicolae Andreescu din sudul Timișoarei, timp de cinci zile, între orele 8-19. Reprezentanții primăriei spun că trebuie așternut covorul asfaltic.

„Pentru executarea lucrărilor de așternere a covorului asfaltic, Primăria Municipiului Timișoara anunță că se va închide traficul rutier pe str. Nicolae Andreescu (pe tronsonul cuprins între str. Ioan Slavici și str. Martir Gogu Opre) în perioada 22-28 apriie zilnic, în intervalul orar 8-19. Excepții vor fi zilele de sâmbătă și duminică, 24 și 25 aprilie 2021, zile în care nu se va aplica măsura închiderii traficului rutier”, transmit reprezentanții primăriei.

Va fi deviată și circulația mijloacelor de transport în comun, însă doar în perioada 22-23 aprilie. Potrivit reprezentanților STPT, liniile Expres 7 și M 36 vor circula pe traseul: str. Budai Deleanu – bd. Dâmbovița – str. Ion Barac – str. Ardealului – Liceul Auto – str. Ioan Slavici (pe traseul liniei 3).

Autobuzele E7 vor opri în stațiile aferente liniei 3, pe traseul deviat. Vor fi suspendate stațiile Dâmbovița/Banatul și perechile de stații Opre Gogu, Păcii, Simionescu și Liceul Auto. Autobuzele M36 vor opri în stațiile Dâmbovița și Liceul Auto, ale liniei 3.

Pentru evitarea blocajelor în trafic, în zilele în care nu se poate circula pe str. Andreescu, oficialii municipalității le recomandă șoferilor să ocolească pe str. Ardealului.

Șoseaua din sudul Timișoarei a fost închisă complet și în perioada 9-15 aprilie, în același interval orar, dar pe tronsonul dintre str. Ioan Slavici și str. Corneliu Baba.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008947 (s)