News Flash:

Conturile de Twitter si YouTube ale armatei britanice au fost sparte de hackeri

4 Iulie 2022
305 Vizualizari | 0 Comentarii
hackeri

O ancheta este in curs de desfasurare dupa piratarea conturilor de Twitter si YouTube ale armatei britanice, a anuntat duminica Ministerul Apararii, noteaza AFP. Inregistrari video despre criptomonede si imagini cu omul de afaceri Elon Musk au aparut pe canalul YouTube al armatei britanice, in timp ce contul sau oficial de Twitter a reluat o serie de postari care par a fi legate de NFT.


„Avem cunostinta despre spargerea conturilor de Twitter si YouTube ale armatei, iar o ancheta este in desfasurare. Armata ia foarte in serios securitatea informatiilor si suntem pe cale de a rezolva problema”, a scris pe Twitter ministerul britanic al apararii, noteaza Agerpres.


„Atat timp cat ancheta nu este incheiata, ar fi inadecvat sa comentam mai mult”, a adaugat ministerul.

Inregistrari video despre criptomonede si imagini cu omul de afaceri Elon Musk au aparut pe canalul YouTube al armatei britanice, in timp ce contul sau oficial de Twitter a reluat o serie de postari care par a fi legate de NFT.

NFT (non-fungible token sau token nefungibil) este un format digital care permite asocierea la orice obiect virtual, fie ca este o imagine, o fotografie, o animatie, un videoclip sau o piesa muzicala, a unui certificat de autenticitate inregistrat intr-un ”blockchain”, tehnologia care serveste ca baza in special pentru criptomonede precum bitcoin.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1392 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009873 (s)