News Flash:

Ce planuri are Catalin Botezatu cu Mihaela Radulescu? „Stie sa aprinda nu numai focul in soba”

3 Decembrie 2021
428 Vizualizari | 0 Comentarii
Bote si Radulescu

Catalin Botezatu este ca o sursa nesecata de experiente atunci cand vine vorba de viata persoanala. Designerul a reusit sa isi creeze o imagine impecabila de-a lungului timpului si a pus Romania pe harta designerilor internationali. De cand s-a retras din proiectuil ”Bravo, ai stil”, Catalin are mai mult timp pentru el.

Catalin Botezatu este un nume de referinta in lumea modei. Aceasta nu a visat dintotdeauna sa devina creator, ci din contra. Catalin a fost un elev obisnuit, cu note extrem de mari. El insusi se caracterizeaza ca fiind in acea perioada mai mult un tocilar. Catalin dorea sa faca perfomanta la scoala, iar aceasta dorinta intrinseca s-a pastrat si mai tarziu. Bote a terminat profilul matematica-fizica si nu este de mirare ca tatal lui isi dorea ca acesta sa devina inginer. Mai tarziu, dupa terminarea liceului, Catalin a absolvit Institutul European de Moda de la Milano, loc unde a invatat tot ceea ce stie azi. 

Dupa ce a terminat de parcurs intreg drumul de formare profesionala, Catalin a devenit unul dintre cei mai ravniti burlaci. Prin viata designerului au trecut mai multe femei care s-au maturizat alaturi de el. Pentru cei de la playecth, Bote a recunoscut ca, desi are principii solide cand vine borba de dragoste, uneori mai crede si in ciorba reincalzita.

„Eu, unul, cred in ciorba reincalzita, in dragoste. Daca a existat iubire cu adevarat, unde a fost foc, mai mocneste ceva. De obicei, barbatii cauta o femeie care sa semene cu marea lor iubire, o cauta toata viata.

Degeaba ai avut parte de 300 de femei, daca nu se ridica la nivelul ei, te poti intoarce si dupa 10 ani la aceeasi. Eu reincalzesc ciorbele mereu, ciorba este foarte variata, in cazul meu.

Intrebat tot de reporterii playtech.ro, pe care diva din Romania ar alege-o sa plece impreuna pe o insula pustie, Catalin Botezatu a oferit un raspuns surprinzator:

„Daca e sa iau o diva cu mine, pe o insula pustie, dar care sa nu fie deja luata de un alt barbat, as alege-o, cu siguranta, pe Mihaela Radulescu. Lasand deoparte ca este foarte frumoasa, este femeia cu care ai ce sa vorbesti, nu te plictisesti, e genul salbatic, careia ii place aventura, iubeste sporturile extreme. Ea stie sa aprinda nu numai focul in soba, ci si pe cel mai greu, al inimii”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006361 (s)