News Flash:

Teo Trandafir, jignita in direct, in propria emisiune de catre Bianca Rus. „Niciodata sa nu te duci la una la televizor sa o faci...”

3 Decembrie 2021
1767 Vizualizari | 0 Comentarii
Teo Trandafir

Teo Trandafir nu are nevoie de prea multe introduceri. Prezentatoarea de la Kanal D este o veterana a televiziunii, prin mainile ei trecand mii de aspiranti la o cariera tv. Acum, Teo si-a gasit linistea, atat profesionat, cat si personal, dar parcursul ei nu a fost deloc unul usor. Vedeta a trecut prin multe momente de cumpana, a fost la un pas de moarte, iar acum, privind retrospectiv, este mai puternica ca niciodata.

Teo Trandafir este una dintre cele mai versatile si inteligente prezentatoare tv. Chiar daca, de multe ori, invitatii nu se ridica la nivelul ei, aceasta stie cum sa initieze o conversatie si cum sa  il faca pe cel de langa ea sa se simta bine. Recent, la Teo in emsiune a fost invitata Bianca Rus, vedeta pe care multi au descoperit-o odata cu „Bravo, ai stil!”. Ceea ce avea sa fie o rubrica amuzanta si interesanta, s-a transformat intr-un schimb de replici dure intre Bianca si Teo, cea din urma simtindu-se jignita de invitata sa. 

La un moment dat, Bianca Rus a decis sa le impartaseasca celor doi prezentatori o melodie compusa de ea. Intr-un vers, Bianca Rus i s-a adresat prezentatoarei cu titlul de „matusica”. Artista a continuat si i s-a adresat moderatoarei cu „doamna Teo', lucru care a enervat-o si pe tare pe vedeta.

„Nu, nu vreau sa fiu matusa ta! Niciodata sa nu te duci la una la televizor s-o faci matusa”, i-a retezat-o Teo Trandafir


Spre surprinderea tuturor, fosta concurenta de la Bravo, ai Stil! a intrebat: „Pe ouale din magazine scrie cand expira sau ce scrie?'”

 „Scrie cand inspira”, a raspuns Teo Trandafir, vizibil deranjata de faptul ca aceasta pune astfel de intrebari.
 


matusica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006389 (s)