News Flash:

Care este starea de sanatate a lui Viorel Lis dupa ce s-a vindecat de Covid. „Il intreaba daca a murit”

3 Decembrie 2021
451 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana si Viorel

Oana si Viorel Lis nu trec prin cea mai buna perioada a lor. Cei doi au fost depistati in acelasi timp cu Covid, asta dupa ce au acuzat amandoi simptome specifice virusului. Ajunsi la Institutul Matei Bals din Capitala, medicii au analizat starea lor de sanatate, iar pe Viorel au decis sa il patreze sub atenta lor supraveghere. Nici Oana nu a scapat mai usor, aceasta ajungand la spital la cateva ore dupa ce a fost trimisa initial acasa.

Oana Lis si sotul ei au fost depistati in acelasi timp cu Coronavirus. Starea de sanatate a lui Viorel fiind mai instabila, medicii au decis sa-l interneze si sa-l supravegheze. Sotia acestuia se simtea un pic mai bine decat el, asa ca medicii au decis ca nu este necesara internarea acesteia. Ajunsa acasa, Oana Lis a inceput sa se simta din ce in ce mai rau. Aceasta a solicitat serviciului de ambulanta sa o duca la spital, iar acum amandoi sunt in afara oricarui pericol. Oana si Viorel s-au vindecat, iar sotia fostului edil al Capitalei a facut primele declaratii despre starea de sanatate a acestuia. 

Oana si Viorel Lis au trecut cu bine peste situatia dificila traita din cauza infectarii cu noul coronavirus. Blondina a povestit ca sotul sau se simte bine si este fericit ca s-a intors acasa. Oana a marturisit ca a trecut printr-un calvar de nedescris in momentul in care ea si Viorel au fost testasi pozitiv cu noul virus.


Viorel este intr-o stare de fericire maxima pentru ca traieste. Nu credea ca o sa faca fata, era vaccinat. Imi este recunoscator. Mi-a si zis ca daca mai las dezordine prin casa nici nu mai indrazneste sa-mi zica ceva, avand in vedere cata grija am de el. Se bucura de fiecare clipa, de fiecare zi.
E un dar de la Dumnezeu fiecare zi la varsta lui si la comorbiditatile lui.El fizic se recupereaza mai greu, mai tuseste. Acum o sa merg sa cumpar niste suplimente speciale pentru plamani. Eu m-am pregatit mental pentru boala asta. E ciudat cand il mai suna unele persoane sa-l intrebe daca a murit.” 
a spus Oana pentru wowbiz.ro.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006011 (s)