News Flash:

Ce mesaj a primit Rihanna, dupa ce a nascut, din partea fostului iubit bataus care a desfigurat-o

23 Mai 2022
512 Vizualizari | 0 Comentarii
Rihanna

Unul dintre cele mai asteptate momente ale anului a sosit. Rihanna a adus pe lume primul ei copil si atat ea, cat si iubitul ei, A$AP Rocky sunt in culmea fericirii.


Rihanna si A$AP Rocky nu putea fi mai fericiti de atat. Pe 13 mai, artista a adus pe lume un baietel, potrivit tabloidelor de peste Ocean. Momentan, niciunul dintre ei nu a facut nicio declaratie, dar intreaga lume este cu ochii pe ei. Vestea a circulat cu viteza luminii si a ajuns si la Chris Brown. Desi relatia lor a fost una tumultoasa, iar artista a fost desfigurata dupa ce rapperul a batut-o, se pare ca acel episod este de domeniul trecutului. Acum, Chris a tinut sa ii transmita felicitari fostei sale partenere.


Lunile trecute, intr-un interviu acordat in exclusivitate celor de la Vogue, Riri a vorbit despre cat de mult a schimbat-o sarcina si cat de bine i-a priit aceasta perioada. Cei care au urmarit-o pe Rihanna intens de cand a anuntat ca este insarcinata, au observat un singur lucru: artistei i-au placut mai mult ca niciodata decupajele.


Peste tot pe unde a mers, iubita lui A$AP Rocky a purtat haine care i-au scos in evidenta burtica de gravida. Faptul ca Rihanna a fost mereu un fashion icon nu mai este un secret pentru nimeni. Artista a avut mereu aparitii studiate si a fost o sursa de inspiratie pentru milioanele de fani care o urmaresc din toate colturile lumii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004831 (s)