News Flash:

Cati bani incaseaza Cleopatra Stratan pentru 45 de minute de spectacol? Tatal si sotul ei doar viseaza la sumele astea

18 Octombrie 2021
496 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra Stratan i Edward Sanda

Cleopatra Stratan a crescu sub ochii fanilor si nu este de mirare ca unii dintre ei inca o mai asociaza cu micuta care avea un geamantan dupa ea si il astepta pe Ghita. Chiar daca acum a crescut, Cleopatra Stratan a reusit sa se mentina in topul preferintelor publicului si nu este de mirare ca fanii o solicita la concerte. Cleopatra stie cum sa-si negocieze contractele, asa ca sumele nu sunt deloc mici pentru aproape o ora de show.

Cleopatra Stratan are ani intregi de experienta in domeniul muzical. Chiar daca a avut o pauza, atunci cand a revenit, Cleo s-a asigurat ca rupe topurile cu piesele ei. Si asa s-a intamplat! Fiica lui Pavel Stratan a schimabt registrul, iar revenirea ei a fost una spectaculoasa. Piesele de dragoste au prins foarte bine la public, iar spectacolele ei pe scena erau din ce in ce mai solicitate de catre fani. Pentru Cleopatra, cariera este foarte importanta, asa ca se dedica aproape full-time pentru ca rezultatul care ajunge la fani sa fie pe masura asteptarilor.

Cand vine vorba de finante si de bani incasati, Cleopatra nu sta deloc rau. Artista ia mai multi bani decat tatal si sotul ei, iar asta datorita talentului, seriozitatii si implicarii de care da dovada de fiecare data. ”Cleopatra Stratan castiga intre 4.500 si 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decat tatal ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar sotul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte. Cleopatra este foarte iubita, a revenit pe scena, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, in plus, o tara intreaga ii stie piesa ”Ghita”, pe care continua sa o interpreteze pe scena”, a dezvaluit un organizator de spectacole.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004429 (s)